Richmond gebonden in rematch tegen Saint Joseph in de A-10 halve finale

Centraal kampioenschap | Boog (PDF)

Newport News, Virginia –

Het hockeyteam van de University of Richmond verscheen voor de 20e keer op rij in de Atlantic 10 Conference Championships met een 4-3 A-10 record, zo maakte de competitie zaterdagmiddag bekend.

The Spiders, 5-12 per seizoen, zijn de vier zaadjes en zullen het opnemen tegen de bovenste zaad en gastheer St. Joseph. De teams ontmoeten elkaar in de eerste halve finale op vrijdag 5 november om 11.00 uur in Eileen Ryan Field in Philadelphia, Pennsylvania, op ESPN-Plus.

In de wedstrijd van het reguliere seizoen tussen de twee teams kwam Saint Joseph uit met een 1-0 overwinning en scoorde in de laatste vijf minuten van de wedstrijd van 26 september in Crenshaw Stadium.

Richmond beweegt in een hoog tempo Stevie Bongers (Vert, Nederland) met 17 punten uit zes goals en vijf assists, waaronder twee penalty’s, in 17 starts. Timmerwerk Lindsey Frank (Saratoga Springs, NY) Hij heeft 16 punten uit vijf goals en zes assists in 15 starts.

Een keeper Erica Lata (Midlothian, Virginia) Hij speelde elke minuut van 17 wedstrijden in het doel en maakte 94 reddingen in 247 schoten voor 0,718 reddingen. Timmerwerk tes kiba (Baltimore, MD) Scoorde zes assists en één verdedigingsblok terwijl zijn teamgenoot een verdediger was Kaitlyn Senses (Emwas, PA) heeft dit seizoen één doelpunt en drie verdedigende reddingen.

Richmond sluit zijn reguliere seizoen 2021 op de weg zondag af, op weg naar Washington, D.C., om het op te nemen tegen Georgetown voor de middagwedstrijd in Copperfield.