Polen vs Nederland live: Weghorst komt van de bank om de Nederlander opnieuw te redden met een late winnaar

“Het is mijn bed”

BBC-analist Ashley Williams: “Wout Weghorst anticipeert voor de verdediger dat de bal gaat waar hij hem nodig heeft, met zijn linkervoet en dat is een goede afwerking.

‘Dit is precies waarvoor hij je hierheen heeft gebracht.

“We hadden het er tijdens de rust over dat ze een aantal kansen hadden die niet benut werden. Hij kreeg de helft van zijn kansen en was daarin beslissend.”

Dhr. 100%

Wout Weghorst scoorde op zijn laatste drie schoten in de Majors. Weet je nog, hij scoorde twee doelpunten tegen Argentinië tijdens het WK.

Groep D

Het is nog vroeg, maar Nederland staat bovenaan in Groep D.

Frankrijk en Oostenrijk spelen morgen met Didier Deschamps, die hun rivaliteit in stijl wil vergroten.

FT: Nederland pakt drie punten!

Ze hebben de harten van landen als Frankrijk, Engeland, Duitsland en Spanje niet bang gemaakt, maar de ploeg van Ronald Koeman deed er goed aan terug te komen na een doelpunt in Hamburg.

Een goed karakter en een indrukwekkende diepgaande kracht leidden tot een zenuwslopende 2-1 overwinning op Polen. De Polen presteerden veel beter dan verwacht, vooral zonder talisman Robert Lewandowski.

Maar… De aanwezigheid van Wout Weghorst op de bank is onvermijdelijk.

Woot Weghorst viert feestKrediet: Getty

92: Er komt in deze laatste minuten niet veel geld uit Polen. Nederland vertraagt ​​de zaken en probeert de angel uit de procedure te halen.