Peak Views: Vers nieuws uit Nederland

Hoe werd het gemakkelijk om een ​​papier van 32 pagina’s te maken? Ik bedoel, het is niet gemakkelijk, maar het is makkelijker dan vroeger.

Toen ik begon te oorbevestiging (In de advertenties) trokken we 16 pagina’s af en soms trokken we 24 pagina’s af. Nu publiceren we ongeveer 32 pagina’s per week. En als het geen 32 pagina’s zijn, zijn het 40 of meer pagina’s. Dus deze week ga ik een beetje met jullie delen hoe een normale woensdag eruit ziet.

Er wordt wekelijks gewerkt van donderdag tot en met woensdag. Het gaat zo aan omdat we dinsdag de hele nacht gaan persen, waardoor het woensdagochtend is als mijn ontwerptijd voorbij is. Dan in de pers, ik ga met mijn zoon in de auto stappen en papieren gaan ophalen in Boulder (ik heb genoten van vrije tijd van handelen, maar de school begint binnenkort, dus ik ga weer papieren ophalen).

Toen ik het ontwerpen van het papier overnam, had ik geen ontwerpervaring (dank aan iedereen die bij ons is gebleven terwijl ik leerde wat ik wel en niet moest doen met het ontwerp). Ik heb Photoshop nooit gebruikt voor meer dan alleen het repareren van een afbeelding. Ik heb QuarkXPress (dat is de software die destijds werd gebruikt) nooit gebruikt. Ik heb twee weken geleden een ontwerper aan haar gemaild en toen moest ik het leren. Twee weken.

Ik nam contact op met een andere ontwerper (hij werkt nog steeds met ons vandaag). Ze maakte een formulier en zei dat ze me er van een afstand doorheen zou leiden. Dus dat deden we. Het meeste deed ze met haar aanwijzingen via de telefoon. En zo begon mijn nieuwe baan. Ik heb het korte tijd gedragen, maar ik zou het uit mijn handen halen, maar ik eindigde er altijd mee. Dus ik doe het gewoon.

READ  President Leon wil niet meewerken aan het wintervertrek van Depay: "hij blijft bij ons" | direct

Ik denk dat veel van wat ik hier doe, simpelweg is omdat ‘ik het kan’. En ik word boos als de mensen met wie ik fulltime werk ons ​​ergens anders verlaten. De enige fulltime baan hier is de mijne, waarvoor ik niet betaald word en ik heb geen echte titel, want hoe pakken we het allemaal in één titel af? Daarom is het een vrijwillige uitgever. Ik ben de uitgever, en dat betekent dat ik alles doe wat niemand anders heeft gedaan.

Ik ben dankbaar voor de bijna 40 mensen die elke maand bijdragen aan oor montage. Aan journalisten, fotografen, distributiemensen, bezorgers, grafisch ontwerpers, podcastmakers, socialemediawerkers, evenementenplanners, contentorganisatoren, redacteuren, stagiaires en drukkers, oh mijn God, heb ik iemand gemist? Er zijn hier zoveel geweldige mensen! Zonder ieder van jullie zou dit allemaal niet mogelijk zijn. En we zouden niets kunnen doen zonder onze abonnees en adverteerders. Met jou gebeurt deze magie. Allemaal magie. Elk stukje van deze montage is een charme. Dank je!!!

En nogmaals, vrienden, als je erover denkt om uit eten te gaan… bekijk deze link voor informatie over lokale etablissementen (bijgewerkt op 15 juli 2022). We bestrijken het hele Peak to Peak-gebied met weinig informatie over waar te zijn en wat te zien! Als je kaart een update nodig heeft, stuur ons dan een e-mail op [email protected] en we zullen ervoor zorgen dat dit vóór de volgende gedrukte editie van deze lokale lijst wordt gedaan (en wekelijks online bijwerken). Hier is de link: https://www.themtnear.com/articles/peak-to-peak-dining, drinks and entertainment/. We zijn nog steeds de enige gedrukte publicatie die deze volledige lijst deelt, en we houden deze het hele jaar door voor u online.

READ  Nederland Openbare Werken bereidt zich voor op de zomer - The Mountain-Ear

The Mountain-Ear is je gemeenschapskrant, die al sinds 1977 al het nieuws dat je leuk vindt in de hele Peak to Peak-regio behandelt. Zoals gewoonlijk staat mijn deur open (in Nederland en Black Hawk), staat mijn telefoon aan en wordt mijn e-mail gecontroleerd regelmatig. Neem contact met mij op via [email protected] of bel 303-810-5409.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *