Patriot League maakt mannenvoetballers van de week bekend (9.5.22)

Bethlehem, Pennsylvania- Loyola Maryland heeft vier van zijn wekelijkse Patriot League-voetbalprijzen voor heren gewonnen, terwijl Lafayette er één scoorde, zoals de competitie maandag de winnaars bekendmaakte.

Loyola afgestudeerde student Kellan Swales werd uitgeroepen tot Aanvallende Speler van de Week na het behalen van vijf punten in twee wedstrijden. Middenvelder Albert Kang werd uitgeroepen tot Middenvelder van de Week en verdediger Jordi Luchese werd uitgeroepen tot Defensieve Speler van de Week. Alex Bobocea werd uitgeroepen tot Doelman van de Week na het scoren van schokken tegen Delaware en Old Dominion.

Nieuwe Lafayette-middenvelder Sebastien Thiess kreeg ster van de week.

De Amerikaanse junior aanvaller Robert Mattey, de jonge verdediger van het West Point Army Nick Atkinson, Evan Morrison, afgestudeerde student aan de Boston University, Colgate junior aanvaller Aidan Duvock, Lafayette senior verdediger William Echeverria en de jonge aanvaller Hill Lombard kregen allemaal eervolle vermeldingen.

2022 standen National Football League heren (vanaf 5 september)

Aanvallende Speler van de Week
Kellan Swales, Loyola Maryland, Gr. , F, Leeds, Engeland / Kardinaal Heenan Katholiek

* Swales eindigde de week met vijf punten (twee goals, één assist) toen Loyola Delaware en Old Dominion versloeg.
* In de 3-0 overwinning op Delaware scoorde de aanvaller één doelpunt en één pass. Het doelpunt van Swales gebeurde slechts 90 seconden in de tweede helft.
Swales scoorde het winnende doelpunt tegen Old Dominion in de 60e minuut.

Middenvelder van de week
Albert Kang, Loyola Maryland, Sr., M, Vancouver, BC/University Hill High School
* Kang scoorde een doelpunt in de 3-0 overwinning van de Greyhounds op Delaware. Hij vond de achterkant van het net op een rebound na een poging tot een vrije trap van Swales.

Verdedigende Speler van de Week
Jordy Luchies, Loyola Maryland, So., D, Emmen, Nederland / Rijksuniversiteit Groningen

*De Luchies waren vorige week een verdedigingsanker voor de Greyhounds toen ze zowel Delaware als Old Dominion sloten.
* Luchies scoorde ook een assist in het winnende doelpunt van Swales tegen Old Dominion.

bewaker van de week
Alex Bobocea, Loyola Maryland, So., GK, Queens, NY / Apex Learning
* Bobocea heeft een paar close-ups gemaakt van overwinningen met windhonden op Delaware en Old Dominion.
* De tweedejaarsstudent mocht doordeweeks geen doelpunt maken in 14 gecombineerde schoten

Beginner van de week
Sebastian Tess, Lafayette, Sr., M, Newton, Square, Pennsylvania/Constoga
* Tess scoorde het winnende doelpunt in de 2-1 overwinning van de Leopards op Mount Saint Mary.
*Het doelpunt van de eerstejaars was de eerste in zijn carrière.

Eervolle vermelding
Robert Mattey, American Jr., F, Prairie Grove, Illinois / Prairie Ridge
* Mate scoorde de winnaar in de 2-1 Eagles-thuisoverwinning van vrijdag tegen George Mason in de 86e minuut. De game-winnaar was de tweede op rij na het winnende doelpunt voor de Eagles in hun 1-0 overwinning op Old Dominion vorige week .

Nick Atkinson, Army West Point Jr., DE, Raleigh, NC / Leesville Road
Atkinson scoorde 148 minuten als vleugelverdediger in beide legerwedstrijden en scoorde zijn eerste doelpunt met een kopbal om de stand gelijk te maken in de eerste helft tegen Cleveland State.

Evan Morrison, Universiteit van Boston, Gr. , D, Indianapolis, Ind./ASU Prep Academy
* Morrison speelde 90 minuten in de verdediging om de Terriers te helpen hun ongeslagen reeks uit te breiden tot drie wedstrijden – BU’s langste overwinningsreeks om een ​​seizoen te openen sinds 2010. De verdediger verdiende zijn eerste carrièrepunt met een assist die leidde tot een doelpunt van Neil Carlson. 1-1 gelijkspel.

Aidan Duvock, Colgate Jr., F, Midway, Massachusetts/School of Rivers
* Duvock scoorde tweemaal in zijn laatste twee wedstrijden, waaronder de gelijkmaker tegen Marist in de 88e minuut om een ​​gelijkspel af te dwingen. Hij scoorde ook het enige doelpunt tegen Binghamton om de veroveraars te helpen weg te komen met een 1-0 overwinning.

William Echeverria, Lafayette, Sr., D/M, Longmeadow, Mass. / Langweide
* Al Kabeer scoorde een assist uit een inworp op het eerste doelpunt voor Hill Lombard tegen Albany. Hij maakt deel uit van een verdedigende eenheid die slechts twee goals tegen kreeg Tot nu dit hoofdstuk.

Hill Lombard, Lafayette Jr., F., Blair Bluffs, FL / Hill School
* Lombard scoorde beide goals in de 2-0 overwinning van het team op Albany afgelopen maandag.