Nederland vs Montenegro Live Streaming: World Cup Qualifier Updates Record (0-0) | 09/04/2021

15:01 Een paar seconden geleden

17′

Berghuis beweegt naar voren en vormt zich binnen het strafschopgebied om een ​​schot in het midden te krijgen, maar de verdediging van de tegenstander dekt goed

14:55 uur 7 minuten geleden

8′

Dumfries brak de rechtervleugel, maar Montenegro maakte een fout.

14:50 12 minuten geleden

Beginnend!

De wedstrijd begint. Het begin van de eerste 45 minuten van de wedstrijd tussen Nederland en Montenegro.

14:34 28 minuten geleden

Bijna gereed!

Blijf ons volgen, over een paar minuten beginnen we met de realtime vertelling van de wedstrijd Nederland-Montenegro.

13:52 een uur geleden

Hoe de wedstrijd tussen Nederland en Montenegro live op tv en op internet bekijken?

13:47 een uur geleden

Wat is de datum van de wedstrijd tussen Nederland en Montenegro voor de kwalificaties van Qatar?

13:42 een uur geleden

Hoofdspeler van Montenegro, Risto Radonovic

13.37 uur een uur geleden

de zwarte berg

de zwarte berg Hij toonde een ongelooflijke geest in zijn laatste WK-kwalificatiewedstrijd en kwam terug van 2-0 naar een 2-2 gelijkspel in een zware wedstrijd in Istanbul. Het is echter moeilijk om hun record van 19 doelpunten in hun laatste zes wedstrijden tegen de Europese Unie in de top 12 van doelpunten (G1, P5) te negeren, met een gemiddelde van 3,17 doelpunten per wedstrijd.

2 uur geleden 13:32 uur

De belangrijkste speler van Nederland: Davy Klassen

2 uur geleden 13:27 uur