Nederland Vrouw inspireert anderen met nieuw boek, profetische kunst – Port Arthur News

NEDERLAND – Bij het lezen van het nieuwe Brit Fair boek valt één detail in het bijzonder op: de Nederlandse kunstenaar gebruikt nooit elke letter bij het spellen van God, Jezus of Heer.

Zijn naam is de naam boven alle namen, zei ze onlangs terwijl ze het boek besprak in een coffeeshop. ‘Zijn naam heeft macht en gezag. Ik haal de eerste letter eruit. Het is een bewuste manier om te stoppen en zijn naam niet als een gewone naam te behandelen.’

“Je moet stoppen en een kleine extra stap nemen om altijd te onthouden dat de naam krachtig is en dat dit de naam van mijn God is en dat deze naam de kracht heeft om bergen te verzetten en demonen uit te drijven en genezing en redding teweeg te brengen.”

De inwoner van Groves groeide op en studeerde in 2006 af van Port Neches-Groves High School met kunst en kerk. Maar de twee zijn onlangs herenigd in haar nieuwe boek ‘Love Notes: Love Notes from the Father’.

“Ik heb altijd van tekenen gehouden”, zegt ze. “Ik ben autodidact en toen ik jong was kon ik tekenen – servetten en muren, ik zou op mezelf tekenen. En ik heb altijd van potlood gehouden. Ik ben altijd zwart en wit geweest.”

Toen ze opgroeide, had Veer het gevoel dat ze een goede relatie met God had, maar deze relatie escaleerde door een van de grootste momenten van haar leven.

“Pas toen ik kinderen kreeg, realiseerde ik me dat het niet meer alleen om mij ging en dat ik de dingen een beetje anders moest doen”, zei ze. “Toen wendde ik me 100 procent tot God en gaf hem alles wat ik had, en hij raakte mijn hart en liet me zien hoeveel hij van me houdt. Het maakte mijn wandeling met hem zoveel dieper. “

READ  Hoe goed is ASR Nederland NV (AMS: ASRNL), als het gaat om ROE?

Fair is een profetisch kunstenaar, die in de kerk vaak snelle schetsen maakt.

“Sommige mensen zijn visueel, en als ze de Bijbel lezen, is het soms moeilijk voor hen om het te begrijpen. Maar als je er een foto van maakt, is het logisch. Het laat het woord van God in kunstvorm spreken”, zei ze. “Net zoals God Noach een regenboog gaf – dat was een herinnering dat de aarde nooit meer zal overstromen. Dit is een profetisch beeld. Het is een visuele herinnering aan wat God zegt.”

Maar vorig jaar vond ze nieuwe inspiratie tijdens het autorijden.

“Love Notes: Love Notes from the Father” is te koop op Amazon.com, Barnes & Noble.com en Westbowpress.com. (Monique Bateson/Het nieuws)

“Ik deed al dit werk en wist dat de hele reden dat ik het deed was om God te verheerlijken en Zijn woord en Zijn liefde te spreken tot mensen die Hem moeten horen, wat we allemaal doen,” zei ze. “Ik reed op een dag naar huis en dacht: ‘Ik weet niet wat ik moet doen.’

Veer beschrijft het boek als gericht op aanmoediging, en bedoeld om mensen te helpen door een aantal van hun donkerste tijden.

“Er is veel negativiteit in de wereld, mensen komen in en uit moeilijke tijden, slechte relaties zelfs met familie. Dus het herinnert mensen gewoon aan de waarheid over wie ze zijn en herinnert hen eraan dat ze geliefd, gewaardeerd en waardig zijn liefde, zelfs als ze mensen in hun leven hadden die hen anders vertelden’, zei ze. “Misschien hebben ze nog nooit iemand in hun leven gehad om hen te vertellen dat ze speciaal zijn en dat ze een doel hebben. Het herinnert hen daar gewoon aan.”

READ  Piekweergaven: pieknieuws

Het boek is vorig jaar gepubliceerd en is te koop op Amazon.com, Barnes & Noble.com en Westbowpress.com.

Een klant kocht er onlangs een paar voor een vrouwenopvang.

“Ze zeiden dat het hen elke dag helpt, en dat vond ik cool. Dat hoort er ook bij.” “Er is ook profetische kunst, met heilige teksten erbij, bemoedigende woorden. Elke foto heeft zijn eigen dag. Er is dus veel verslaving.”

“Er zijn mensen in onze familie geweest die worstelden met verslaving, en dit is gewoon een heel donkere plek. Er lijkt geen hoop te zijn; er is geen licht aan het einde van de tunnel. Het herinnert hen er alleen maar aan dat die er is.”

Fair verkoopt ook losse prints van haar werk, die te vinden zijn op haar Facebook-pagina: De kunst om uit de as te komen.

Ze is te bereiken via [email protected].

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *