Nederland Bulldogs gaan de weg op en vertrappen Mustangs in volle uitvoering – Port Arthur News

De Nederland Bulldogs domineerden de Houston Austin Mustangs met 41-6 op de weg om hun eerste overwinning van het seizoen op vrijdag te claimen nadat de wedstrijd van vorige week in het derde kwartaal werd afgelast vanwege zorgen over het weer.

De wedstrijd van vrijdagavond eindigde met een uur hardlopen en verschillende back-ups voor de Bulldogs, die de wedstrijd van begin tot eind domineerden.

Nederland opende de score toen middenvelder Luke Broussard Noah Kendrick riep voor een korte touchdown-pass om de Bulldogs een 7-0 voorsprong te geven in het eerste kwart.

De Mustang had moeite om iets in de aanval te krijgen toen verschillende schoten over het hoofd van de quarterback gingen, waardoor Houston Austin het grootste deel van de eerste helft aan het wankelen was. De ongelukken in combinatie met de ineengedoken verdediging van Nederland zorgden ervoor dat de Mustang slechts één meter totale aanval had. De Mustang had 27 passing yards en -26 passing yards.

ik lees hier: De Titans scoren 4 keer in de laatste 5 minuten om Barbers Hill omver te blazen.

Met nog 3:42 te gaan in de tweede, stompte Broussard de bal vanop een meter afstand in de eindzone en bezorgde Holland een 14-0 voorsprong.

Nadat de Nederlandse verdediging de Mustang dwong te werpen, nam ontvanger Kyndon Fuselier een sweep op 32 yards helemaal tot aan de 4-yard lijn van de Mustang.

In de volgende play gooide Broussard een screenpass naar Reeve Barrow, die de eindzone vond.

Een paar strafschoppen duwden de Mustang Bulldogs vlak voor de rust het scorecentrum in en Houston Austin profiteerde van een pass van één seconde links van de klok.

READ  Weginspecteur gewond geraakt bij aanrijding A2 bij Zaltbommel direct

Beide teams gingen in de eerste helft naar de kleedkamers en het was 21-6 in het voordeel van de Bulldogs.

In de tweede helft veranderde er niet veel, want de Bulldogs bleven maar doorgaan. Mason Beresford van Nederland kreeg de bal op met een 59-yard traject dat de Bulldogs binnen de 5-yard lijn bracht. Hij liep het tegen het volgende spel aan om Nederland op een voorsprong van 28-6 te zetten.

ik lees hier: Port Neches-Groves speelt en wint een spannende wedstrijd tegen Timberwolves.

Broussard riep Ethan Fobbs op een korte pass voor de touchdown, en Adrian Esquivel, die werd gepromoveerd tot varsity, had vier stands voor 40 yards en stond op de laatste touchdown van de Bulldogs.

De wedstrijdbal gaat naar…

Luke Broussard was 6 van 14 voor 92 yards en drie touchdowns. Hij voegde nog een landing op de grond toe met vijf buggy’s voor 35 yards.

Het spel van het spel was…

In het eerste spel van de tweede helft zag Beresford eruit alsof hij door een kanon werd neergeschoten terwijl hij langs de zijlijn schreeuwde om een ​​winst van 59 meter. De coaches gaven hem de bal in het volgende spel om hem de score te bezorgen.