Nations League-ronde: Duitsland trekt gelijk tegen Hongarije, Memphis Depay mist late penalty voor Nederland tegen Polen | voetbal nieuws

Duitsland speelde 1-1 gelijk met Hongarije, want beide wedstrijden in Groep A3 van de Nations League, de andere was het gelijkspel van Engeland met Italië, eindigden in een gelijkspel.

De goals vielen in de eerste negen minuten toen Jonas Hoffmann de gelijkmaker maakte voor Duitsland om het doelpunt van Zsult Nagy in Boedapest af te keuren, waarna de ploeg van Hansi Flick het winnende doelpunt niet kon scoren.

Er waren ook twee gelijke spelen in Groep A4 als Wales Claimde een 1-1 gelijkspel met België En de Holland Hij kwam uit twee goals Polen 2-2 gelijkspel.

Davy Claassen en Denzel Dumfries maakten binnen drie minuten vroeg in de tweede helft de twee doelpunten voor Nederland na doelpunten van de Poolse Mate Kach en Peter Zielinski van Aston Villa.

afbeelding:
Denzel Dumfries (links) scoorde het doelpunt van Nederland tegen Polen in Rotterdam

Daarna kreeg Oranje in blessuretijd de kans op hun derde overwinning op rij, maar een strafschop van Memphis Depay trof de paal waardoor de ploeg van Louis van Gaal met zeven punten aan de kop van de groep stond.

In aanvulling op republiek Ierland 3-0 overwinning Schotland In groep B1 Oekraïnedie verloor van Wales in de WK-finale, behaalde zijn tweede opeenvolgende overwinning in de Nations League door te winnen Armenië 3-0 goals van Ruslan Malinovsky, Alexander Karavaev en Vitaly Mikolenko.

Het spel wordt gespeeld op neutraal terrein in لودód, Polen, omdat Oekraïne vanwege de invasie van Rusland niet op eigen grond kan spelen.

Er waren ook twee wedstrijden in Groep C1, zoals: kalkoen Hij scoorde zijn derde overwinning op rij met een 2-0 overwinning op LuxemburgTerwijl Faeröer Hij pakte zijn eerste punt van het seizoen met een 2-1 thuisoverwinning Litouwen.