Nash scoort in wegoverwinning op UMass nr. 21

Amherst, Mass. – Het 21-veldhockeyteam van de Universiteit van Richmond versloeg Massachusetts met 1-0 op zondagmiddag op Atlantic 10 in Gladshock Field Hockey Complex.

Met de overwinning gaan The Spiders naar 5-10 in het seizoen en 4-2 in multiplayer. Minotowat is gekrompen tot 10-5 in het jaar en 3-2 in de competitie.

oud Adi Nasho (Midlothian, Virginia) Om 16:32 schiet hij een backhandschot langs de UMass-doelman om The Spiders op voorsprong te brengen. Timmerwerk Lindsey Frank (Saratoga Springs, New York) Ze scoorde de hulp toen ze de cirkel in reed voordat ze Nash voedde.

In de verdedigende strijd die 60 minuten duurde, waren de Spiders in staat om de offensieve druk van UMass te weerstaan. je keeper Erica Lata (Midlothian, Virginia.) scoorde acht saves terwijl tweedejaarsstudenten Kaitlyn Senses (Emwas, Pennsylvania). En Olivia de Caen (Bryn Mawr, Pennsylvania) Alle defensieve reddingen worden gecombineerd in de competitie.

Nog geen vijf minuten voor het einde van de wedstrijd trok UMass hun keeper naar zich toe om nog een aanvallende speler op het veld te krijgen. De verdediging van Spider weerstond de druk toen Lata het twee keer wist te redden en Csensits combineerde haar verdediging terwijl UMass vijf schoten afvuurde op drie strafcorners.

UMass had de overhand in schoten (17-10) en schoten op doel (10-5) en verdiende meer penalty’s (6-3) in de competitie.

Richmond komt op zondag 24 oktober weer in actie om Wake Forest te hosten in Crenshaw Stadium om 11.00 uur op ESPN+. Voordat het spel begint, leren de spinnen de oude mensen kennen Stevie Bongers (Wirt, Nederland)), Olivia Fraser. (Cary, Noord-Carolina)En Jess Hendry (Wilton, Connecticut)en Nas.

READ  NTT INDYCAR-serie vergroot het wereldwijde uitzendbereik door middel van nieuwe partnerschappen