Mooie toekomst – Kathleen Patterson uit Nederland zet haar familietraditie op medisch gebied voort – Port Arthur News

Nederland – Kathleen Patterson is op de goede weg naar een succesvolle medische carrière.

Een middelbare scholier in Nederland droomt ervan om arts te worden en zet de erfenis van haar familie voort.

Patterson’s moeder, Shawnette, en grootmoeder Christie Steele waren allebei verpleegsters.

“Mijn moeder was echt mijn inspiratie”, zei Patterson. Ik vond het leuk om mijn moeder de verpleegtechnieken en haar dagelijkse werktaken te horen uitleggen. Ik wil haar dokter worden, want ze zou een geweldige dokter worden. Ik wil een erfenis vervullen die je niet kon vervullen vanwege alle dingen en de tijd die je hebt opgeofferd om het beste leven te hebben dat je me zou kunnen geven. ‘

Patterson zei dat haar moeder haar vanaf jonge leeftijd verantwoordelijkheid, focus en drive voor onderwijs heeft bijgebracht.

Caitlin Patterson, een middelbare scholiere in Nederland, staat naast haar moeder en rolmodel, Shawnette, links, tijdens een selfie-fotosessie voor ouderen. (Afbeelding met dank)

De 18-jarige is nu voorzitter van de Health Professions Students Organization of America (HOSA), een vrijwilliger in een plaatselijk verpleeghuis en een gecertificeerde verpleeghulp.

“Onderwijs is een middel tot een succesvol leven”, zei Patterson. “Ik vind het geweldig om de president van HOSA te zijn, omdat ik op de goede weg ben naar een medische carrière, en het maakt me gelukkig dat ik mijn liefde en kennis met deze organisatie kan delen met anderen.

“Vrijwilligerswerk doen in lokale ziekenhuizen en verpleeghuizen is iets dat ik altijd al heb willen doen, niet alleen om meer kennis op te doen in mijn carrièrepad, maar ook om mijn liefde voor het helpen van anderen te vergroten.”

READ  Oekraïne heeft meer militaire steun en meer wapens nodig

Kim Nelson, docent gezondheidswetenschappen aan de Nederland High School en docent HOSA, zei dat Catelyn een uitstekende student is, niet alleen academisch, maar ook als klasgenoot van anderen.

“Ze zorgt ervoor dat er ook anderen bij worden betrokken en staat altijd klaar om te helpen”, aldus Nelson. “Ze is een pionier in de klas en doet haar best. Ze levert indrukwekkende academische prestaties terwijl ze de balans houdt tussen meerdere clubbetrokkenheid, waarvan er vele officieren zijn. Ik heb haar de afgelopen twee jaar met veel plezier leren kennen.”

Patterson is lid van de National Honor Society en de Spanish Honor Society. Ze is de secretaris van Terrific Nederland Teens, behoort tot de top drie procent van haar klas en heeft een 4.0 GPA.

Patterson studeert volgende maand af van de middelbare school en verhuist naar Waco, waar ze zich zal inschrijven aan de Baylor University om te werken aan een graad in gezondheidswetenschappen.

Voordat ze afstudeert, is haar topprioriteit tijd doorbrengen met haar familie voordat ze naar de universiteit gaat.

Caitlin Patterson, een middelbare scholiere in Nederland, poseert op een grote foto met haar hoed en jurk. (Afbeelding met dank)

Ze zei: “Ik wil dat mensen weten dat ik echt dankbaar ben voor alles wat ik heb en voor iedereen om me heen vandaag.” “Mensen hebben mensen nodig, en ik ben mijn binnenste cirkel erg dankbaar.”

Patterson’s grootste prestatie is haar positieve houding.

Deze Newderland verloor haar vader, James, bij een auto-ongeluk in 2010. Haar moeder voedde haar en haar zus Christine alleen op.

READ  Het NIASD kijkt uit naar toekomstige groei door een nieuwe school te bouwen

Ze zei: “Ik heb veel obstakels doorstaan, en hoewel mijn obstakels niet groter zijn dan die van iemand anders, heb ik vaak het gevoel gehad dat ik het wilde opgeven.” “Het is alleen dankzij de liefde en steun van mijn familie, en mijn relatie met God, dat ik erin slaagde niet alleen te overleven, maar ook te gedijen.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *