Middelbare schoolsporten: OFA-spelers merken een vlotte start die MW verslaat | Sectie 10

Op weg naar een nieuw golfseizoen bij NAC door Madrid-Waddington te hosten in St. Lawrence State Park, is Matt Morley op zoek geweest naar de Blue Devils om het proces van het ontwikkelen van diepte achter het trio van Ethan Bouchard, Jack Mills en Nick McCroberts te beginnen. speelde een sleutelrol in het kampioenschap van vorig seizoen.

Het proces kende een snelle start toen Michael Myers en Andrew Doser in ronde 44 en 46 vuurden om de 39 medaillewinnaars voor Bouchard en 41 voor Mills en McRoberts te voltooien. Gabe Clarke scoorde 48 van de wedstrijdopstelling van de OFA en Nate Woods en Frank Beach voegden 48 en 52 toe op de tentoonstellingslocaties.

Kyle Murphy en Drew Harmer draaiden in rondes van 43 en 45 om de MW te leiden en Caleb Hayden eindigde in 55.

“De kinderen speelden heel goed, het was een geweldige eerste wedstrijd dit jaar”, zei coach Morley.

In andere wedstrijden van de dag: Salmon River versloeg Clifton Fine 245-316 onder leiding van 44e medaillewinnaar Evan Collette, Massena versloeg Malone 222-234 in het tempo van Colin Patterson 36, Lake Tupper won met 276-298 van Colton-Pierpont gemarkeerd met medaille 42 door William LaPierre en Canton hadden 38 van Sam Sieminski en 40 van Ryan Jones om een ​​overwinning van 250-296 te behalen voor Norwood-Norfolk, die de lage ronde van de dag in de competitie pakte van Jace Dutch die 34 eindigde op Raymondville Country Club.

Als Amazon-partner verdien ik met in aanmerking komende aankopen.