Louis van Gaal leidt Nederland naar Qatar 2022 – WK-kwalificatieronde | voetbal nieuws

Stephen Bergwijn en Memphis raakten Depay laat om Nederland naar het WK 2022 te sturen als hun eerste Groep G na een 2-0 overwinning op Noorwegen.

Louis van Gaal leidde het Nederlands Elftal, dat zich niet kwalificeerde voor het WK in Rusland 2018, om na acht jaar afwezigheid terug te keren naar het grootste podium ooit in Qatar.

Erling Haaland, die werd gediskwalificeerd voor de laatste WK-kwalificatiewedstrijden in De Koep Stadion, was hulpeloos toen zijn Noorse landgenoten werden gediskwalificeerd, wat betekent dat hij pas in 2026 aan het WK zal deelnemen.

Noorwegen was pijn kalkoenWinst was een 2-1 overwinning in de zwarte berg Hij zag ze zich kwalificeren voor de WK-kwalificaties.

Turkije kende een verschrikkelijke start en kreeg in de vierde minuut een doelpunt tegen toen de Montenegrijnse spits Fatos Bichraj de bal vanuit het strafschopgebied voorbij doelman Ugurkan Kakir schoot.

Turkije maakte in de 22e minuut gelijk toen spits Karim Akturkoglu een doelpunt scoorde uit een omhaal na een schitterende voorzet van middenvelder Abdelkader Amor.

Wales
afbeelding:
FIFA Wereldbeker-kwalificatiewedstrijd 2022: enkele en ongesorteerde loting

Turkije zette in de tweede helft enorme druk, wat binnen een uur zijn vruchten afwierp toen de 20-jarige spits Orkun Kokko van buiten het strafschopgebied doelman Mateja Sarkic hulpeloos achterliet en de ligplaats in het bijgebouw sloot.

Groep D: Oekraïne in de play-offs. Mbappé zet de methode aan

Gebruik de Chrome-browser voor een toegankelijke videospeler

De hoogtepunten van de WK-kwalificatiewedstrijden tussen Finland en Frankrijk

OekraïneOleksandr Zinchenko en Artem Dovbek maakten de doelpunten in de tweede helft en zorgden voor een cruciale 2-0 overwinning tegen hen. Bosnië-Herzegovina In de vierde groepskwalificatie op dinsdag, die besliste over de kwalificatie voor de play-off van het WK 2022.

READ  Ontvang een schema en bekijk live-uitzendingen en tv-uitzendingen in India

De ongeslagen Oekraïners, die in zes van hun acht wedstrijden in groep D gelijkspeelden, voegden zich bij Turkije als de niet-gerangschikte teams in de halve finale, nadat ze naar de tweede plaats boven hen waren geklommen. Finland, die werden uitgeschakeld door thuis met 2-0 te verliezen van de leider Frankrijk.

Kylian Mbappe maakte een doelpunt voor Karim Benzema om te scoren in de 66e minuut voordat hij 10 minuten later het tweede doelpunt maakte na een snelle solo-aanval op de linkerflank waar de wereldkampioen, die al een automatische ligplaats had veiliggesteld met een wedstrijd te over, tekende de handtekening. Rijd ze in stijl.