Live updates Nederland-Argentinië: Oranje halveerde de voorsprong in de slotminuten

De WK 2022 Het gaat op vrijdag verder op FOX met een verlenging Holland grijpt Argentinië In Lusail Stadium, Qatar, in de kwartfinale van het tweede toernooi.

De winnaar gaat door om te spelen Kroatië In de halve finale, die dinsdag 13 december begint.

Toernooifavorieten Kroatië stomverbaasd Brazilië In de eerste kwartfinale op vrijdag won ze na strafschoppen, waarmee ze haar ticket voor de halve finale bezegelde.

Hier zijn de belangrijkste toneelstukken!

Nederland vs Argentinië

voor de wedstrijd

Hoe gaat dit Nederlandse team Messi proberen te stoppen?

Ons FIFA World Cup Now-team bereidt je voor op de wedstrijd!

8′: Risicovolle onderneming!

Nederlandse doelman Andres Neubert Hij gaf Argentinië bijna een gouden kans toen hij een pass riskeerde door de aanvaller aan te vallen Julian Alvarez.

23′: Messi is een beetje lang

Lionel Messi Hij kreeg een veelbelovende kans net buiten het strafschopgebied, maar zijn schot was te raak toen de bal over het net zeilde om de wedstrijd puntloos te houden.

35′: De magie van Messi maakt het doel van Argentinië

Het was niet een schot van Messi dat Argentinië op voorsprong hielp. In plaats daarvan was het een ongeziene pass op een steekpass naar Nahuel Molina Dat zette Argentinië laat in de eerste helft met 1-0 voor.

De Argentijn Nahuel Molina scoort in 34 minuten een doelpunt tegen Nederland

Kijk hoe Argentijn Nahuel Molina scoort tegen Nederland in de 34e minuut in de 2022 FIFA Men’s World Cup.

45′: Het is voetbal, geen basketbal!

Argentinië Christian Romero Hij kreeg een gele kaart toen hij de bal naast schoot terwijl hij een pass van Holland probeerde te stoppen.

READ  "Begging" for a second chance, he blew it

55′: Messi komt er mee weg?

Messi raakte de bal duidelijk met zijn hand bij deze actie, maar er werd geen gele kaart gegeven.

63′: Bijna Messi

De Argentijnse superster was met een vrije trap buiten het strafschopgebied heel dicht bij de 2-0.

71′: Strafschop voor Nederland

Denzel Dumfries Hij maakte een fout in het strafschopgebied, waardoor Argentinië de kans kreeg op 2-0 te komen.

73′: Messi haalt er het beste uit

Messi zette de strafschop om en bezorgde Argentinië een 2-0 voorsprong, waardoor ze in een geweldige positie kwamen om door te gaan naar de halve finales.

De Argentijn Lionel Messi scoort in de 71e minuut een doelpunt tegen Nederland

Kijk hoe Lionel Messi een doelpunt scoort tegen Nederland in de 71e minuut in de 2022 FIFA Men’s World Cup.

76′: Euforie!

Memphis Depay En de Lisandro Martínez Ze kregen allemaal gele kaarten nadat het een beetje fysiek werd.

83′: Blijf leven

Wout Westhorst aangesloten op zijn hoofd om Oranje te scoren en de 2-1 te maken met nog wat tijd te gaan.

88′: Opwarmen!

Argentinië Leandro Paredes Hij beging een grove overtreding voor de Nederlandse bank, wat hem een ​​gele kaart opleverde. Maar daar stopte hij niet. Hij trapte de bal rechtstreeks op de Nederlandse bank, waardoor zijn spelers tegen hem opkwamen.

Vergilius van Dyck uitgedost Paredes, maar was niet gescheurd.

Blijf op de hoogte voor updates!

Lees verder wereldbeker:

Bekijk het volledige WK-schema en hoe je elke wedstrijd live kunt bekijken hier.

Haal meer uit FIFA World Cup 2022 Volg je favorieten voor informatie over games, nieuws en meer

READ  Ajax: De worstelende Nederlandse reus lijdt een recordverlies tegen rivaal Feyenoord in de Nederlandse competitie