Late winnaar helpt WVU aan 500 winnen in het programma

Morgantown, Virginia – Het herenvoetbalteam van de West Virginia University gebruikte donderdagmiddag twee doelpunten in de tweede helft om Georgia State met 2-1 te verslaan op Dick Dulsk Football Field.

Te laat met een doelpunt aan het begin van de tweede helft, een rookie-middenvelder Dion Drummers Op een gegeven moment in de wedstrijd getrokken met een uniek baldoel, voordat hij doorgaat in het tweede jaar Ciro Borlo Gigi Scoor een late winnaar voor de Mountaineers. Het betekende de 500e overwinning in de geschiedenis van het programma voor een team dat begon te spelen in 1961.

“We hadden een heel ander gesprek in de eerste helft”, WVU-coach Dan Stratford Ze zei. “Het ging er meer om vertrouwen te hebben in wat we aan het doen waren en veel vertrouwen te hebben in wat we in de eerste helft hebben gecreëerd. Ik dacht dat we op een aantal echt goede gebieden kwamen.

“We moeten weer de nul houden. Dat zou deel moeten uitmaken van wie we zijn. We willen die fouten beperken. Maar we toonden een grote veerkracht om terug te komen bij tegenslag en de wedstrijd laat te winnen.”

De Mountaineers (9-2-4, 2-1-1 MAC) maakten een doelpunt in de 25e minuut toen de Panthers (10-5, 2-3 MAC) een penalty namen om er 1-0 van te maken. GSU behield een 4-2 voorsprong in schoten in de eerste helft en nam in de eerste helft een voorsprong van één doelpunt in de kleedkamer.

READ  Twee nieuwe tv- en filmstreamingplatforms worden gelanceerd in Frankrijk

In de tweede helft vond de WVU de gelijkmaker dankzij een schitterend doelpunt van Dromers in de 59e minuut.De Nederlander Stensel loste een schot vanop afstand en raakte de rechterpaal en scoorde zo zijn tweede doelpunt van het seizoen. student verdediger Frederic Jorgensen Hij werd gecrediteerd met de assist op zijn naam staan.

Donderdag was de eerste wedstrijd van de Drummers sinds 3 september tegen Penn State.

“Wat een geweldig comeback-verhaal”, zei Stratford over de Drummers. “In zijn eerste wedstrijd na lange tijd, om binnen te komen en gelijk te spelen zoals hij deed – we weten allemaal dat hij dat kan, dus niemand van onze kant was verrast, maar ik wed dat dat een geweldig gevoel was, vooral voor hem.”

Van daaruit wisten de Mountaineers het winnende doelpunt te scoren in de 89e minuut, toen hij een tweede middenvelder was. Ryan Crooks Hij stuurde een voorzet het strafschopgebied in, die werd opgevangen met een poging van Borlot Jaeggi om in het net te koppen.

De finish markeerde Santa Fe’s vierde Argentijnse doelpunt dit jaar, waaronder zijn tweede in het grootste aantal wedstrijden. Het resulteerde ook in zijn tweede doelpunt op rij, waarmee hij de wedstrijd won.

De WVU scoorde ook twee doelpunten in de overwinning. Eerst zorgde een fout van Mountaineer ervoor dat de score in de 10e minuut werd geëlimineerd voordat er in de 53e minuut opnieuw een doelpunt werd gemaakt wegens buitenspel. De Mountaineers eindigden echter een voorsprong van 13-6 in schoten op de dag, waaronder 6-3 in schoten op doel. Verder kreeg de WVU zeven hoekschoppen, tegen nul bij Georgia State.

READ  Jason Roy werd gebleekt door neef Shane Snatter uit Nederland tijdens de NED vs ENG ODI Series 2022

Junior middenvelder Luke McCormick Hij leidde de weg voor West Virginia met vier schoten, terwijl de doelman in het vijfde jaar was Stephen Tekesky twee keer tegengegaan.

Met de overwinning verbeterden de Mountaineers naar een all-time 2-0 tegen Georgia State. Donderdag was de eerste keer dat de WVU voor nieuwkomer MAC speelde sinds 2013. Bovendien is West Virginia dit seizoen thuis verbeterd tot 7-0-2.

Eerste verdediger voor het vijfde jaar Kevin Morris Hij speelde alle 90 minuten in de kwestie, het markeren van de 86e verschijning van de assistent-aanvoerder voor de Gold and Blue, de beste in de geschiedenis van het programma. Hij heeft de vorige WVU-tag overtroffen met 85 wedstrijden van Stratford en Mike Innoa van 2004-07.

Vervolgens gingen de bergbeklimmers op zondag 31 oktober op pad om het op te nemen tegen hun tweede opeenvolgende tegenstander van de South Georgia Mac MAC in Statesboro, Georgia. De aftrap is om 13.00 uur ET.

Voor meer informatie over Mountaineers, volg @WVUMensSoccer op TwitterEn Facebook sociale netwerksite En Instagram.