Kylian Mbappé scoorde twee doelpunten voor Frankrijk, Nederland bond Duitsland, Noorwegen negen doelpunten en Spanje en Italië winnen

Kylian Mbappé maakte twee doelpunten, terwijl Frankrijk zijn voorbereidingen voortzette om het WK in Qatar te verdedigen, met een 5-0 overwinning op Zuid-Afrika.

Mbappé scoorde in de 23e minuut bij Stade Pierre Moroy, voordat Olivier Giroud bij afwezigheid van de geblesseerde Karim Benzema opnieuw de start toevoegde.

Daarna scoorde Mbappé in de 76e minuut het derde doelpunt uit een strafschop, waarna ook Wissam Ben Yedder en Matteo Guendouzi scoorden.

Amerikaans voetbal

Barcelona kan alsnog Dembele-deal verlengen – papieren tour

8 uur geleden

Holland Hij vocht opnieuw om 1-1 te trekken met Duitsland.

Thomas Muller zette Duitsland in de eerste helft in blessuretijd op voorsprong met zijn 43e doelpunt met zijn land, maar Steven Bergwijn reageerde in de 68e minuut op de speler van Tottenham in het voordeel van Nederland.

Italië Ze lieten de teleurstelling van het verliezen van een plaats in de World Cup achter zich toen ze met 3-2 wonnen kalkoen.

Het doelpunt van Cengiz zette Ander Turkije op voorsprong, maar Italië, dat verrast was in de play-offwedstrijd tegen Noord-Macedonië, maakte via Brian Crisanti gelijk voor twee doelpunten van Giacomo Rasbadori.

Serdar Dursun scoorde het tweede doelpunt voor Turkije.

Spanje Naar een 5-0 overwinning IJsland Alvaro Morata en Pablo Sarabia maakten twee doelpunten.

Spanje-coach Luis Enrique is in de zomer in verband gebracht met een baan bij Manchester United, maar zijn kant was dinsdagavond volledig gefocust.

Morata’s brace in de eerste helft zorgde ervoor dat ze de leiding hadden voordat de 19-jarige Jeremie Pino de derde toevoegde. Daarna scoorde Sarabia twee goals na assists van Chelsea’s Marcos Alonso.

READ  Titans voegt TE Odukoya toe via internationaal spelerstrackprogramma | titanen

Noorwegen Ze waren de grootste winnaars van de avond dat ze kapot gingen Armenië 9-0.

Joshua King scoorde een hattrick, terwijl Erling Haaland en Alexander Sorloth tweemaal scoorden in de lol nadat Armenië in de 17e minuut was teruggebracht tot 10 man.

Christian Thorstedt en Mats Daehle scoorden een doelpunt voor Noorwegen.

Schotland Ze werden de overwinning ontzegd Oostenrijk Hij vocht van 2-0 achterstand om een ​​2-2 gelijkspel te krijgen.

Jack Hendry en John McGinn scoorden voor Schotland, maar Michael Gregorich en Alessandro Schwepf sloegen terug in de laatste 15 minuten.

Robin Colwell krijgt het net Wales In hun 1-1 gelijkspel met Tsjechische Republiek Terwijl hij getuige was van het doelpunt van Troy Parrott in de 97e minuut republiek Ierland kant Litouwen.

België won met 3-0 van Burkina FasoHans Vanaken, Leandro Trossard en Christian Benteke Noord-Ierland Thuis met 1-0 verloren Hongarije.