Kane en Neville wonnen de kansen van Nederland in de verkiezingscommissie

Nederland en Oekraïne speelden zondagavond de spannendste wedstrijd van het EK. Oranje sloot de eerste helft met 3-2 af zonder doelpunt.

Na de eerste helft stond Nederland met 2-0 voor, maar Oekraïne speelde ruim 10 minuten mee. In de 85e minuut won het team van Frank de Boer de titel van Super Denzel Dumfries.

Kane en Neville praten over EK-verwachtingen in Nederland

“Ze waren zo leuk”, vertelde Roy Keane aan ITV, die snel de tweede kans van Nederland om het kampioenschap te winnen afsloeg.

We hadden een goede reden om hem hier te zien. Qua entertainment, maar Nederland is te laat, Oekraïne te laat en je vergeet het in de slotfase van het toernooi – de echte grote teams zullen ze vinden.

“Ze hebben een manier gevonden om te winnen, maar het frustrerende en irritante voor mij is dat we het hebben over de staat van het team, maar het gaat over internationale voetballers die de basis van voetbal niet beheersen.

Gary Neville had een soortgelijke mening.

“Ze kunnen een beetje zelfverzekerd zijn, maar het lijkt erop dat dit kader veel werk te doen heeft tegen de grote teams”, zei Neville.

Toen wisten we het. Je zou kunnen zeggen dat sommige teams dit systeem niet hebben, maar dan gaan individuele spelers iets doen. Ze hebben niet echt de beste spelers.”

READ  Aussies uit: Moy en Mabel heffen de bekers, Soutar en Behich degraderen

“Ik ben bij Roy en ik denk niet dat ze bestaan. [going] Er is geen plaats voor deze wedstrijd.