Kane en Neville schopten de kansen van Nederland op het EK

Nederland en Oekraïne speelden zondagavond de spannendste wedstrijd van het EK. De eerste helft eindigde met een 3-2 gelijkspel tegen Oranje.

Na de eerste helft kwam Nederland met 2-0 voor, maar Oekraïne stond op iets meer dan 10 minuten gelijk. In de 85e minuut won het team van Frank de Boer de titel van Super Denzel Dumfries.

Kane en Neville praten over EK-verwachtingen in Nederland

“Ze waren zo leuk”, vertelde Roy Keane aan ITV, waarmee hij de kansen van Nederland om het toernooi voor de tweede keer te winnen snel verwierp.

“We hadden een goede interesse om hem hier te zien. Het was geweldig om hem te zien op het gebied van entertainment, maar Nederland loopt achter, Oekraïne loopt achter en we vergeten het in de laatste fasen van het toernooi – de echte teams zullen ze vinden .

“Ze hebben een manier gevonden om te winnen, maar het frustrerende en irritante voor mij is dat we het hebben over de staat van het team, maar het gaat over internationale voetballers die de basis van voetbal niet beheersen.

Gary Neville had een soortgelijk standpunt.

“Ze kunnen een beetje vertrouwen krijgen, maar het lijkt erop dat er nog veel werk moet worden verzet om dat kader te krijgen om tegen de grote teams te spelen”, zei Neville.

READ  Beyoncé shares video of twins Sir and Rumi

“Het is niet genoeg voor de individuele spelers. Je zou kunnen zeggen dat sommige teams het systeem niet hebben, maar dan gaan de individuele spelers iets doen. Ze hebben niet echt de beste spelers.”

“Ik ben bij Roy en ik denk niet dat ze bestaan. [going] Geen plaats in deze wedstrijd.