Juventus begint leven zonder Cristiano Ronaldo met schokkend verlies | Robert Lewandowski scoort een hattrick | voetbal nieuws

Mislukt Juventus begon het leven zonder Cristiano Ronaldo na een schokkende 1-0 nederlaag thuis tegen de Serie A gepromoveerde Empoli op zaterdag.

Juventus, dat deze week een deal sloot met Manchester United om Ronaldo te verkopen aan de club in de Premier League, leek bij voorbaat verstoken van ideeën in de afwezigheid van de Portugese aanvaller.

Afgezien van enkele krachtige schoten van Federico Chiesa van afstand, dreigden de gastheren niet te scoren in de eerste helft, want Empoli nam een ​​verrassende voorsprong toen aanvoerder Leonardo Mancuso in de 21e minuut de verre paal raakte.

Na rust kwamen Juventus-coach Massimiliano Allegri, Alvaro Morata, Dejan Kulusevsky en nieuwe deal Manuel Locatelli van de bank, maar zelfs met al die vuurkracht op het veld creëerden ze weinig significante openingen.

Empoli behaalde hun eerste Serie A-overwinning relatief comfortabel, waardoor Juventus op één punt uit hun eerste twee wedstrijden van het seizoen bleef.

afbeelding:
Ciro Immobile was in goede vorm voor Lazio

Geïnspireerd door de Ciro Immobile-trilogie Lazio Om 6-1 te vermenigvuldigen met specerijen Roma scoorde zaterdag bij de start van het nieuwe Serie A-seizoen twee van de twee overwinningen.

De bezoekers namen de leiding in de vierde minuut, met Daniele Verdi in de achterhoek om de bal te schieten, maar dat duurde minder dan een minuut toen Immobile de gelijkmaker maakte.

De Italiaanse spits schoot vervolgens een prachtig schot in het net om zijn kant binnen 15 minuten het voordeel te geven voordat hij vlak voor rust een penalty miste. Immobil maakte meteen een hattrick, ondanks de 3-1 in blessuretijd in de eerste helft.

Felipe Anderson, die aan het einde van het seizoen uit Lazio kwam, racete duidelijk om een ​​vierde wedstrijd van twee minuten toe te voegen aan de tweede helft, voordat Spezia’s taak nog moeilijker werd nadat Kelvin Amiens in de 54e minuut van het veld werd gestuurd.

Hessage en Luis Alberto voltooiden de wedstrijd toen de mannen van Maurizio Sarri naar de top van het klassement klommen, voor Inter Milan op doelsaldo.

Bij de start van weer een vroege wedstrijd op zaterdag was hij vorig seizoen topscorer in de Serie A Atalanta Het was eerder teleurstellend 0-0 Bologna in Bergamo.

READ  India's kampioen speerwerpen Neeraj Chopra wil een stap verder gaan op de Paavo Nurmi Games

Bundesliga: Lewandowski schittert in nederlaag Bayern München

Robert Lewandowski scoorde een hattrick in de overwinning op Hertha
afbeelding:

Bayern MünchenRobert Lewandowski van zijn team zette zijn sterke schittering voort met een prachtige hoge tonen terwijl ze voorbij zeilen Hertha Berlijn Met een 5-0 overwinning zaterdag in de Allianz Arena.

De Poolse spits scoorde minstens één keer in elk van zijn laatste 16 officiële wedstrijden voor Bayern, waarmee hij het nettenrecord van Gerd Müller overtrof in 15 opeenvolgende wedstrijden tussen 1969 en 1970.

Door de overwinning bleef Bayern op de tweede plaats in de Duitse Bundesliga achter Bayer Leverkusen, met een doelsaldo van zeven punten uit drie wedstrijden. Hertha zit onderaan de tafel nadat ze al hun wedstrijden tot nu toe heeft verloren.

Gebruik de Chrome-browser voor een toegankelijke videospeler

Robert Lewandowski scoorde een hattrick in de 5-0 overwinning van Bayern München op Hertha Berlin in de Bundesliga.

Thomas Muller scoorde na zes minuten voor de Duitse kampioen en maakte een einde aan een geweldige zet voor het team, voordat Lewandowski het verschil na een half uur verdubbelde en op een voorzet van Serge Gnabry afging.

Hertha deed zijn best om Bayern onder druk te zetten naar boven, maar worstelde om duidelijke kansen te creëren omdat de mannen van de gastheren optimaal gebruik maakten van de resterende ruimte.

Bayern zette zijn aanval voort in de tweede helft, toen invaller Djamel Musiyala kort na het einde van de eerste helft het derde doelpunt scoorde en Lewandowski nog twee doelpunten maakte om een ​​hattrick te maken, en zijn tweede doelpunt was mogelijk dankzij een prachtige pass in de vleugel van Leroy Sane.

terwijl, Bayer Leverkusen Hij kreeg veel hulp toen ze wonnen met 4-1 in Augsburg Op zaterdag staan ​​ze bovenaan de Bundesliga, waarbij de ongelukkige gastheren hen in de eerste 14 minuten twee doelpunten schenken.

Lewandowski groet zijn derde trap
afbeelding:

Augsburg kwam in de vierde minuut achter toen linksback Iago de bal in zijn eigen net gooide en viel tien minuten later terug toen Florian Niederlechner een schot langs zijn keeper schoot.

READ  Open resultaten van de ATP World Tour op de Great Ocean Road

Niederlechner verkleinde het verschil in de 31e minuut, kreeg de bal na een verdedigende fout en raakte het net, maar Leverkusen maakte in de tweede helft nog twee goals om voor een comfortabele overwinning te zorgen.

Leverkusen leidt de competitie met zeven punten na de eerste drie wedstrijden, voor Bayern München op doelsaldo.

La Liga: de eerste plaats van Real Madrid. Elche frustreert Sevilla

Felicitaties aan Dani Carvajal nadat hij Real Madrid op voorsprong zette bij Real Betis
afbeelding:

Het doelpunt van Dani Carvajal in de tweede helft zorgde voor de tweede overwinning van het seizoen Real Madrid die naar de top van de Spaanse competitie klom met een 1-0 overwinning op Echte Betis.

Kort nadat het doelpunt van Karim Benzema werd afgekeurd, maakte de Franse spits in de 61e minuut het winnende doelpunt met een voorzet die Carvajal schitterend afvuurde.

Eden Hazard voegde bijna een seconde te laat toe, maar Betis-doelman Rui Silva redde goed.

Sevilla Ze moesten genoegen nemen met een punt, want ze stonden 1-1 bij Elche In La Liga eindigden ze de start van het seizoen op 100 procent.

Elche, die op de laatste dag van vorig seizoen degradatie ontliep, kwam in de 11e minuut op voorsprong via centrale verdediger Enzo Rocco na een schitterende pass van Fidel Chaves.

Sevilla maakte in de 40e minuut gelijk met een kopbal van de topscorer van vorig seizoen, Youssef Al-Nusairi, en deed er alles aan om laat in de wedstrijd te winnen.

Nieuwe spits Raphael Mir kreeg twee goede kansen om de overwinning binnen te slepen, want hij sneed voor het eerst een schot van binnenuit voordat hij de lat overschreed met de laatste kans van de wedstrijd in blessuretijd.

Sevilla heeft zeven punten uit de eerste drie wedstrijden na een overwinning op Rayo Vallecano met 3-0 en Getafe met 1-0, terwijl Elche twee punten heeft.

READ  Details: El Clasico-statistieken op het middenveld, sportnieuws

echte gemeenschap Ze versloegen Levante thuis met 1-0 dankzij zeldzamere parentexia Hij raakt kort voor het einde van de eerste helft zes punten en maakt een einde aan de start van het ongeslagen seizoen.

Ligue 1: Mooie verpletterende Bordeaux naar tweede plaats

schattig – goed gehamerd Bordeaux 4-0 om hun goede start van het Ligue 1-seizoen op zaterdag voort te zetten na een week van fanproblemen die hun vorige afdaling ontsierden.

In een wedstrijd die achter gesloten deuren werd gespeeld in afwachting van onderzoek naar de gebeurtenissen die ervoor zorgden dat hun thuiswedstrijd tegen Marseille afgelopen zondag werd afgelast, blonk Nice uit door een vroeg doelpunt van Justin Kluivert, een late double van Amine Guiri en Khvrin Thuram.

Het resultaat werd opgetild naar de tweede plaats met zeven punten uit drie gespeelde wedstrijden, twee punten achter Paris Saint-Germain, dat zondag afreist naar Reims.

De Nederlandse vleugelspeler Kluivert opende de score na zeven minuten toen hij het net raakte van Hicham El Boudaoui’s voorzet om het team van Christoph Galtier een perfecte start te bezorgen.

Hij hielp ook bij het tweede doelpunt, want Al-Quwairi speelde via de spits om de taak met zijn linkervoet in de 33e minuut af te maken.

Kluivert strompelde vervolgens mank van het veld, maar Galtier zei dat hij pas uit voorzorg werd weggelaten nadat hij pijn in zijn lies voelde.

Al-Quwairi scoorde drie minuten voor het einde van de eerste helft 3-0 en scoorde een penalty nadat verdediger Laurent Koscielny die liet vallen.

Thuram, de tweede zoon van de voormalige Franse international Lilian en broer van de Franse spits Marcos, voegde vijf minuten voor het einde van het gebied kort nadat hij inviel als invaller nog eens toe.

Bordeaux, dat dit seizoen nog geen wedstrijd heeft gewonnen, staat 17e met twee punten uit vier wedstrijden.

Marseille Ze staan ​​vijfde nadat Cengiz het zeldzaamste doelpunt van het seizoen scoorde met een 3-1 thuisoverwinning Saint-Étienne.

Ander, de Turkse spits, die aan het einde van het seizoen overkwam van Roma, voegde Matteo Guenuzi en Gerson toe met een curlingschot om de gastheren zeven punten uit drie wedstrijden te verhogen.