Jack Gaffney: muzikant, leraar, journalist

Welkom! Ik ben Jack Gaffney – auteur, producer, pianist, zanger, muziektheoreticus en docent. Met veel plezier schreef ik informatieve en educatieve muziekcolumns voor oor montage Sinds januari 2021. Muziek is een enorm onderwerp – het is mijn passie om de interesse van de gemeenschap ervoor te koesteren.

Ik heb nu formele krantenervaring na het schrijven van de column vorig jaar. Mijn artikelen leren de lezer altijd iets over muziek dat voorheen onbekend was. Mijn artikelen zijn zo geschreven dat iedereen ze kan begrijpen, ook als ze over muziektheorie gaan, wat best ingewikkeld kan zijn. Tot nu toe heb ik dit jaar geschreven over hoe we ons gehoor kunnen beschermen, en een artikel over honden en muziek. Zou er een beter artikel kunnen zijn voor mensen in het piek-tot-piekgebied?

Ik begon met pianospelen toen ik vier jaar oud was en muziek is sindsdien de kern van mijn leven geweest. Met pop, klassiek, jazz en elektronica druk ik me al decennialang uit via muziek. Voordat ik mijn BA in muziekcompositie behaalde aan CU Boulder, heb ik vele zomers gewerkt in de Pearl Street Mall in Boulder, waar ik ben opgegroeid.

Ik woon in Nederland waar ik muziek studeer, schrijf en lesgeef in veel verschillende genres. Mijn passies zijn muziek, maatschappij en skiën. oor mount Grammatica!

READ  Gek tweede kwartaal barst los tussen Holland, Willowridge - Port Arthur News

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *