Internationale ronde: Kroll speelt 90 minuten in loting Nederland

Tim Krul begon en speelde de volle 90 minuten toen Nederland woensdagavond doorkwam in hun eerste twee opwarmwedstrijden voor het EK 2020 tegen Schotland.

Nederland speelde 2-2 gelijk met de Schotten, keerde tweemaal terug van een achterstand en maakte gelijk met twee doelpunten van Memphis Depay (2) en elimineerde de doelpunten van Jack Hendry en Kevin Nisbet.

Kroll zou het opnemen tegen zijn City-teamgenoot Grant Hanley Maar hij moest de wedstrijd missen nadat hem werd gevraagd zichzelf te isoleren nadat Sheffield United-middenvelder John Flick positief testte op COVID-19.

De aanvoerder van City zal naar verwachting nog steeds deelnemen aan de laatste voorbereidende wedstrijd van Schotland tegen Luxemburg op zondag, voorafgaand aan de openingswedstrijd van Euro 2020 tegen Tsjechië op maandag 14 juni.

Ook in senior vriendelijke actie was Daniel Sinani, die dit seizoen uitgeleend is aan de Belgische club Waasland-Beveren. Sinani speelde 90 minuten van de 1-0 nederlaag van Luxemburg tegen Noorwegen in Malaga, Spanje.

Elders in het spel, de voormalige City-verdediger City Ben Godfrey Hij maakte zijn debuut in Engeland en kwam als invaller in de 62e minuut in hun 1-0 overwinning op Oostenrijk.

eerder op woensdag, Sam Blair Hij was een ongebruikte vervanger voor de Ierse U-21’s toen ze Australië U-23’s met 2-1 versloegen in een vriendschappelijke wedstrijd.

Blair’s teamgenoot in het keepen Archie Meyer Hij bleef ook van de bank in Schotland’s Under-21s nederlaag met 2-1 tegen Noord-Ierland Under-21s.

later vanavond, O’Neil Hernandez Cuba treft de Britse Maagdeneilanden om zich te kwalificeren voor het WK 2022 (22:30 uur in het Verenigd Koninkrijk).

READ  Bezoekers van de Nederlandse Grand Prix moeten FUN TAX betalen na "lawaai, overlast en verspilling" tijdens de race