High School Spring Sports – Lexington versloeg Dutch Fork met 13-1 in de 5-5A Zone-wedstrijd.

In een seizoen vol sterke overwinningen vormde maandagavond een schril contrast met Lexington High School.
Wildcats was het tweede zaad in het zegevierende einde dat met 13-1 versloeg vanaf de 8e geplaatste Nederlandse vork. De eerste nederlaag was in Zone 5-5A door de Silver Foxes (12-3, 6-1), terwijl Lexington (13-2) , 5-0) schoof op naar de 1e plaats in de verlieskolom.
“Het is echt goed om een ​​comfortabele overwinning te hebben”, zei Lexington-coach Brian Hawks. “Dat is een heel goed honkbalteam en we zullen donderdag een absolute oorlog in onze handen hebben.”
Wildcats scoorden in elke helft tegen Dutch Fork na een 1-0 achterstand op de 1e plaats. De aanval werd geleid door de benen en armen van kasteelspeler Wells Sykes met vijf gestolen honken. 4 runs en eindigde op 3-4 met 4 RBI, inclusief eindspel 3 runs van Homer in de zesde inning.
‘Het is iets dat vanzelfsprekend is’, zei Sykes over het stelen van zijn basis.
Gage Goodwin trad ook op en leidde in 3 runs, Blake Knight ontving 2 hits en Lexington’s RBI. Op de heuvel voltooide Cole Long 4 slagen in 5 slagen, aangezien de krachtige batsmen van de Silver Foxes slechts 3 slagen beperkten na de eerste helft.
‘Hij was een man die kon toeslaan,’ zei Hicks. ‘Hij vult het gebied in en … bij honkbal, als je meer dan één veld kunt gooien om consistent te raken, kun je echt succesvol zijn. Dus echt trots op hem.’
Will Macpherson werd zesde zonder doelpunten, waardoor de Wild Cats de wedstrijd konden uitspelen met een honk van 10 runs nadat Sykes 3 keer over het linker hek blies.
De twee teams ontmoeten elkaar donderdag opnieuw in Irmo.
“Dat was een grote serie,” zei Hicks. “Donderdag 1 wordt groter, want als we kunnen winnen met die nummer 1, dan hebben we de tiebreak in de toekomst. Dus we zijn klaar voor donderdag.”

READ  De USWNT verlegde de focus naar het WK na het winnen van de SheBelieves Cup

River Bluff 7, Chapin 6
Na het winnen van hun tweede kampioenschap dit seizoen, won de als vijfde geplaatste Gators-ploeg hun eerste 5-5A Region-wedstrijd op een dramatische manier.
In de competitie kwam River Bluff vier keer bijeen (9-6, 1-4) voordat hij de White Macpherson-wedstrijd in het enkelspel won voor de zevende plaats.
Chapin (7-9, 1-4) leidde met 3-0 tot 1 1/2 innings voordat de Gators de wedstrijd op gelijke hoogte brachten voor de tweede plaats. Todd Hudson maakte een fout terwijl Weston Lever twee doelpunten veilig stelde.
De Eagles herwonnen de leiding op de derde plaats toen Logan Chelate een fout scoorde van catcher Austin Crocker. Hudson antwoordde in de onderste helft van de wedstrijd met Homer uit game 2 om River Bluff met 5-4 op voorsprong te zetten.
Chapin kreeg opnieuw een 6-5 voorsprong op de vijfde plaats dankzij een Chelate double en RBI Bank triple van Andrew Bauer. Macpherson zette de wedstrijd in de onderste helft van de wedstrijd gelijk met RBI Sacrifice Fly.
De wedstrijd bleef gelijk tot de zevende. Walker Mitchell trok een voorsprong naar voren en schoof op naar het derde honk in Preston Sansons 1-out double.
Macpherson sloeg toen één grondbal op het middenveld om Mitchell te scoren en de wedstrijd af te maken.
De twee teams ontmoeten elkaar donderdag opnieuw in twee jonge duiven.

Luchthaven 6, Zuid-Aiken 3
John Allen Forrester had 3 runs in de Hummer in Bottom 4 en sloeg 7 slagmensen in de verte voor de Eagles in Zone 4-4A.
Corbyn Wright, Bruno Stone en Kyle Chaves leidden allemaal hun rondleidingen op de luchthaven (11-5, 4-3). De twee teams ontmoeten elkaar donderdag opnieuw in South Aiken.

READ  Nederlandse Grand Prix: Max Verstappen verslaat Mercedes om chaos te winnen terwijl Lewis Hamilton de strategie bekritiseert

AC Flora 6, Irmo 0

Voetbal meisjes
Gilbert 5, Afmelden Elgin 3

Riley Barnes scoorde 3 doelpunten in een “hattrick” en Harmony Hendrix voegde 2 “Lady Indians” toe die een wedstrijd buiten het gebied wonnen.
Gilbert (11-5, 4-0) hervat vrijdag het spelen van Zone 5-3A in Fox Creek.