Henderson neemt een geweldige snelle trap bij Man United

De Engelse doelman Dean Henderson heeft ouderclub Manchester United een verrassende klap toegebracht door toe te geven dat hij niet wil dat nieuwe manager Eric Ten Hag hem ziet trainen, omdat hij vreest dat de Nederlandse coach hem zal willen houden.

Henderson tekende onlangs een deal met het pas gepromoveerde Nottingham Forest voor een seizoenshuur, nadat hij in 2021-2022 slechts vijf wedstrijden voor United speelde in alle competities.

De 25-jarige zei dat hij “erg blij” was Old Trafford te verlaten en beweerde dat hem een ​​eerste rol bij de club was beloofd voordat hij vorig seizoen COVID-19 kreeg.

“Om eerlijk te zijn, het waren waarschijnlijk de moeilijkste 12 maanden van mijn carrière”, zei hij. “Ik ben zo blij dat ik nu aan de andere kant ben, opgewonden om hier te zijn en klaar om te gaan.

“Het gesprek dat ik had [with United following Euro 2020] Het was ‘Je komt hier om de nummer één keeper te zijn’. Ik had COVID, kwam terug, dus ik had nummer één moeten zijn, maar helaas volgde niemand iets op.

“Het was ook erg frustrerend omdat ik afgelopen zomer om deze reden veel goede leningen heb afgewezen en ze me niet wilden laten gaan, dus het was frustrerend. Daar zitten en 12 maanden verspillen is echt crimineel op mijn leeftijd, hij was roken.

“Maar ik heb hard gewerkt naast het veld en op het veld om elke dag beter te worden, dus ik ben erg opgewonden om hier terug te zijn en kijk uit naar het seizoen bij Forrest.”

READ  Preview: Women of Switzerland vs Women of Holland - voorspelling, teamnieuws, opstellingen

Henderson speelt al sinds zijn 14e bij de Rode Duivels en heeft 49 Premier League-wedstrijden op zijn naam staan, maar hij heeft zichzelf grotendeels gevonden als vervanger van David de Gea bij United.

Na succesvolle huurperiodes bij Sheffield United en internationale erkenning met Engeland in een opmerkelijk seizoen 2019-20, hoopte Henderson zichzelf te bewijzen, maar aan het einde van vorig seizoen was hij vastbesloten om zijn transfer veilig te stellen. bewaakt worden. hij in opleiding.

“Ik wilde niet echt dat de manager me op de training kon komen zien, omdat ik wist dat hij me misschien zou willen houden, dus ik probeerde dat te doen voordat ik het seizoen verliet. Hiërarchie Ik moet gaan voetballen, ik Ik wil hier niet spelen’, zei Henderson. De tweede vioolrol.

“Ik stond op het punt te vertrekken voordat de manager binnenkwam en sindsdien heb ik hem niet meer gesproken.”

Henderson zal zijn debuut maken in het bos wanneer hij zondag (AEST) aan zijn Premier League-campagne bij Newcastle United begint.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *