Help me Hollow Night af te maken

Een illustratie van een artikel met de titel Help Me Finish Hollow Knight

Een screenshotCherry team

AccumulatieAccumulatiehet is tijd. Laten we eens kijken naar die spellen waarvan we onszelf altijd vertelden dat we ze zouden spelen en proberen.

In die donkere, donkere tijd voordat ik verliefd op haar werd The Witcher 3Ik heb het jullie allemaal gevraagd Help me het af te maken​ Je gaf me goed advies dat mijn speelleven veranderde. Vandaag ben ik hier om uw hulp te vragenMail opnieuw met Hollow Knight

Iedereen houd van Hollow Knight​ ik wil liefhebben Hollow Knight heel! Ik ben onlangs begonnen met het opnieuw spelen van het spel (opmerking van de redacteur: lieve God “onlangs” was het januari, hoe laat is het)Verleid door haar prachtige kunst en intrigerende puzzels, is ze opgewonden om met mijn Switch om mijn bank heen te kruipen en een nieuwe wereld te verkennen. Wat je tot nu toe hebt gezien, is zo mooi en leuk! Maar het spel erg moeilijk​ Het kostte me Leeftijden Om het eerste grote gevecht tegen de Hornet te overwinnen, en ik weet zeker dat het vanaf daar nog moeilijker wordt.

Kotaku‘s Tips-Hoewel het nuttig was, was het niet genoeg om over mijn eigen hindernis te komen, het probleem is dat ik het niet echt doe Zoals baasgevechten. Ik ben geneigd gefrustreerd te zijn Zet een spel Met hen de hele nacht, en dan heb ik moeite om mezelf weer in het spel te krijgen, omdat ik weet dat er een groot gevecht op me wacht. Ik weet dat veel mensen graag met bazen vechten, en ik ben niet tegen hen om morele redenen. Maar S.Als ik eenmaal de puzzel heb opgelost om een ​​baas te verslaan, vind ik het echt saai om dat te doen, en voel ik me blij Selecteer “Nog een keer proberen!” Geef snel plaats voor ongemak. Ik vind dit bijzonder moeilijk Bij Hollow Knight, Omdat ik al mijn verzamelde Geo Coins kan verliezen als ik boos word over het opstijgen zonder ze terug te krijgen. Geloof me, ik wou dat ik ook niet zo was, maar de hand zou voor jou moeten spelen ‘Opnieuw deal.

Ik zit momenteel ergens in mijn schimmel, waar ik – als ik het me goed herinner – op een aantal lastige plekken ben gevallen door platforming en de wankele Joy-Con die ik weiger te vervangen. (Of het eigenlijk een van deze problemen is hij is Mijn Joy-kun Of dat ik hem gewoon de schuld geef van mijn videogame Mislukkingen zijn een van de constante vragen van mijn quarantainespellen.) Ik vermoed dat er een baas op de loer ligt en ik weet zeker dat hij me zal vernietigen, maar ik heb nog niet moedig gehandeld om het spel te starten en te controleren.

Ik vraag me heel erg af of dat mogelijk is Hollow Knight Niet alleen voor mij, vooral gezien mijn haat tegen baasgames. BDan zie ik iemand erover praten en houd ik er weer aan vast. Velen van jullie kennen ongetwijfeld het geheim van verliefd worden Hollow Knight​ Bij voorbaat dank voor het uitdagen van het commentaargedeelte om deze liefde met mij te delen.

READ  Willekeurig: zelfs Suda51 speelt in het weekend Super Mario 3D World + Bowser Fury

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *