Gratis livestreaming tussen Nederland en Letland (21-3-27): bekijk de FIFA Wereldbeker-kwalificatiewedstrijd online | Tijd, VS, kanaal

Letland speelt tegen Nederland in een kwalificatiewedstrijd voor het WK 2022 in de Johan Cruyff Arena in Amsterdam, Nederland, op zaterdag 27 maart 2021 (27 maart 2021).

Fans zonder kabel kunnen de wedstrijd gratis bekijken met een proefversie van fuboTV (Voer alleen in het Spaans) of met ESPN +​ Meld u aan voor de abonnementsservice, die het merendeel van de kwalificatiewedstrijden van de FIFA Wereldbeker in Europa zal uitzenden, Hier.

Televisie: Niet beschikbaar

Kanaalzoeker: Verizon-weergavenEn de AT&T U VersEn de Comcast XfinityEn de Spectrum / CharterEn de Optimalisatie / AlticeEn de CoxEn de DIRECTVEn de SchotelEn de HuluEn de fuboTVEn de slinger

Buurt StroomfuboTV (Gratis proefperiode), ESPN +

De ervaren aanvaller Burak Yilmaz scoorde woensdag een hattrick in de 4-2 overwinning van Turkije op Nederland in de openingswedstrijd van de Europese WK-kwalificatiewedstrijden, terwijl Noorwegen een verklaring aflegde voorafgaand aan hun wedstrijd in Groep G tegen Gibraltar.

Yilmaz, de 35-jarige aanvaller van Lille, scoorde tweemaal voor het einde van de eerste helft en opnieuw laat in de tweede helft om een ​​overwinning veilig te stellen in de openingswedstrijd van Groep Zeven toen Nederland dreigde terug te keren.

De jonge spits Erling Haaland verloor zijn doelpunten in de 3-0 overwinning van Noorwegen op Gibraltar.

De Noorse spelers droegen T-shirts voor de wedstrijd en legden een duidelijke verklaring af over mensenrechtenschendingen in Qatar, de Golfstaat die gastheer is van het WK 2022.

READ  Godzilla vs. Kong Release between WB and the legendary - / Film

Voor de aftrap stonden de spelers in een rij met T-shirts over de truien van het nationale team met daarop de boodschap “Mensenrechten” gevolgd door “Respect op en buiten het veld”.

Qatar wordt onderzocht vanwege de discriminerende wetten en voorwaarden voor arbeidsmigranten die helpen bij het bouwen van de infrastructuur voor het WK, dat op 21 november volgend jaar begint.

Turkije kwalificeerde zich niet voor het WK sinds het derde eindigde in 2002, terwijl Oranje het laatste toernooi in Rusland niet bereikte nadat het in 2014 als derde eindigde in Brazilië. Ook Nederland, dat driemaal als tweede eindigde in het WK, miste het EK 2016 en teruggekeerd. Hun laatste worstelingen in de kwalificatierondes zijn te zien in het Olympisch Stadion van Ataturk.

Yilmaz opende de score in de 15e minuut met een schot van buiten het strafschopgebied dat de hand van verdediger Mattis de Ligt raakte en daarmee doelman Tim Kroll versloeg. Hij verdubbelde de voorsprong met een strafschop in de 34e minuut, nadat Donyell Malin een fout maakte op Okay Yeuxlo.

“Zeer teleurstellend resultaat. Coach Frank de Boer vertelde de NOS.

Nederland leek in de 45e minuut de voorsprong te verkleinen, maar scheidsrechter Michael Oliver oordeelde dat de kopbal van De Ligt niet helemaal over de doellijn kwam voordat Yuxlow kopte. Er was geen video-oordeel beschikbaar om te verifiëren.

Milan-middenvelder Hakan Calhanoglu maakte er in de eerste minuut van de tweede helft 3-0 van, ging buiten het strafschopgebied de ruimte in en schoot laag in de verre hoek.

Met een achterstand van drie doelpunten zette De Boer drie aanvallende pedalen in en nam winst.

READ  Een Boeing 777 maakt een noodlanding in Moskou na een motorwaarschuwing

Een van de invallers, Davey Klasen, domineerde een voorzet van Memphis Depay en regisseerde dezelfde beweging voordat hij langs doelman Oegorkan Kakir schoot om de stand in de 75e minuut op 3-1 te brengen. Invaller Luc de Jong voegde na één minuut 3-2 toe, en verzamelde nog een kruis. Vanaf de linkerkant, boven de lijn.

Yilmaz scoorde echter zijn derde doelpunt uit een vrije trap in de 81e minuut om de overwinning van Turkije te bezegelen.

“Het was vandaag dodelijk effectief”, zei de Boer.

Depay miste in blessuretijd een strafschop om de Nederlandse teleurstelling nog groter te maken.

Nederland vocht zonder aanvoerder Virgil van Dijk, die nog steeds herstellende is van een ernstige blessure aan zijn rechterknie.

In Gibraltar wisten de gastheren Noorwegen zonder doelpunten te houden tot de 43e minuut, toen Alexander Sorloth de score brak en Christian Thurstvedt snel volgde. Jonas Svenson maakte de score in de 57e minuut af.

In de andere wedstrijd in Groep G versloeg Montenegro Letland met 2-1 in Riga.

(The Associated Press heeft bijgedragen aan dit rapport.)