George Bisgood voegt paralympisch wielerbrons toe aan triatlonzilver | Olympische Spelen Triatlon Tokyo 2020

Na twee races nog één te gaan – en al twee Paralympische medailles in twee sporten voor de Britse Paralympische atleten George Bisgood.

Twee sporten. Twee medailles. een andere kans.

Wat er ook gebeurde in de wegwedstrijd van vrijdag, het waren al een zeer gedenkwaardige en succesvolle wedstrijd voor George.

We hebben hem vorige week voor zijn Tokyo 2020 Triple Challenge voorgesteld, en je moet zeggen dat het tot nu toe goed gaat.

Nadat hij zondag zilver pakte op de PTS5 Paratriathlon, voegde hij slechts twee dagen later de derde plaats toe in de C4 Time Trial – het systeem waarin hij onlangs wereldkampioen werd – op Fuji International Speedway.

George zal vrijdag weer racen in de wegwedstrijd, een evenement waarin hij een zilveren medaille won op dezelfde Wereldkampioenschappen wielrennen op de weg.

Resultaten C4 Road Time Trial Heren – Paralympische Spelen 2020 in Tokio

32 km – Fuji International Expressway

1. Patrick Correll (SVK) – 0:45:47.10
  2. Joseph Mitelka (SVK) – 0:46:05.05
  3. George Bisgood (Groot-Brittannië) – 0,48: 08,93

op een andere plaats, Getzy Plate Uit Holland ontving hij dubbel goud. De dominante atleet in het PTWC Paratriathlon-kampioenschap voor heren behaalde zondag opnieuw een overwinning in de tijdrit voor zijn duidelijke overwinning.

Resultaten H4 Road Time Trial Heren – Paralympische Spelen 2020 in Tokio

1. Getzy Platt (NED) – 0:37:28.92
  2. Thomas Forworth (Australië) – 0,38: 30,61
  3. Alexander Gretsch (Australië) – 0.39: 58: 93
READ  Geen drastische veranderingen voor België na zware nederlaag voor Nederland