Gek tweede kwartaal barst los tussen Holland, Willowridge – Port Arthur News

Gek tweede kwartaal ontbrandt een explosie tussen Holland, Willowridge

Geplaatst om 21:52 donderdag 22 september 2022

De Nederland Bulldogs hebben donderdagavond hun eerste overwinning van het seizoen behaald bij beslissing 38-14 op Fort Bend Willowridge bij Sugarland.

De Bulldogs (1-3, 1-0 in het speelveld) begonnen de wedstrijd met een enorme comeback die Nederland op 50 zette. De drive werd echter gestaakt nadat quarterback Ayden Sunday viel na een sprong voor een hoog schot op de derde plaats. Na een 39-yard field goal van Carter Pelletier stond Nederland met 3-0 voor.

De verdediging van de Bulldog sloot Willowridge (0-4, 0-1) buitenspel, die als eerste liep in zijn eerste wedstrijd, maar later vier plays moest maken.

Na een 7-play-carrière maakte Hubert Thomas een 5-yard run om de Bulldogs een 10-0 voorsprong te geven.

Fort Bend reageerde met een 56-yard return om ze in het Nederland Territory te plaatsen. Zes spelen later werden de Eagles verbonden met een korte touch pass om ze binnen 3 te krijgen.

De verwarring van Nederland over de daaropvolgende drive zorgde voor een 15-yard touchdown pass van de Eagles om de eerste en enige voorsprong van de nacht te nemen om 14-10 met 8:42 te gaan in het tweede kwartaal.

Dat was de laatste keer dat For Bend scoorde, maar Nederland was nog lang niet klaar.

In de volgende rit vond Sunday Reeve Barrow op een aanval van 35 meter om de Bulldogs in een Fort Bend 14 te plaatsen. Later rende hij van 11 meter om Holland een voorsprong van 17-14 te geven met 5:23. Links in de eerste helft.

READ  'Show'time - Show'time Nederland Ready Play - Port Arthur News

De Bulldog kreeg weer een hondenschop en begon te rijden op Fort Bend 35. Thomas, die hem 6 yards en één punt rende, dekte vier rechte runs af.

Zelfs met nog minder dan drie minuten te gaan in de eerste helft kwam Nederland niet tot scoren. Terwijl Willowridge voor de eerste helft wat punten op het bord probeerde te krijgen, pakte Nederland-middenvelder Landen Caywood een pass en nam die mee terug naar Fort Bend 31. Afgelopen zondag vond hij Barrow weer drie keer om een ​​TD van 29 yards te geven. de Bulldogs een voorsprong van 31-14, en zo bleef de stand tot het einde van de eerste helft.

In de tweede helft arriveerde hij zondag met Jake Harvard op een 26-yard touchdown pass in het derde kwartaal om de score te verhogen naar 38-14.

De Bulldogs slaagden erin om de tweede reeks in het vierde kwartaal te brengen om de klok te helpen opraken.

De wedstrijdbal gaat naar… Hubert Thomas stond voor een aantal zware parcoursen om het offensief van Nederland gaande te houden. Hij eindigde het spel met 15 stands voor 93 yards en twee touchdowns.

Het spel was… Pas na het herwinnen van de leiding koos de bulldog voor een hondenschop. Isiah Hernandez, die de afgelopen weken door een hersenschudding miste, pakte de schop terug tegen West Orange-Stark.

Belangrijkste statistieken… Zondag eindigde de wedstrijd met 7 tegen 11 voor 133 yards, één onderschepping en twee touchdowns. Hij voegde ook acht mounts toe voor 50 yards en bergafwaarts.

Volgende… Nederland organiseert op 30 september de thuiskomst van Dayton.

READ  Nederland en Sabine Pass maken vandaag voetbalwedstrijdupdates bekend - Port Arthur News