Er staat weer een interlandbreak voor de deur, tien van het eerste elftal spelen uit WK Qatar 2022 Kwalificaties:

Clemens Lenglet (Frankrijk)
Youssef Demir (Oostenrijk)

Dit is de plek voor al het laatste nieuws van over de hele wereld:

maandag 15 november

• Oostenrijk Moldavië (20.45 uur CET). Klagenfurt is de enige wedstrijdlocatie die vandaag waarschijnlijk de aandacht van Barcelona zal trekken. Wat plaatsen in het WK betreft, staat er hier niets op het spel voor Youssef Demir en zijn team, die niet als eerste en tweede kunnen eindigen, maar vanwege hun Nations League-prestaties al zeker zijn om de kwalificaties in te gaan.

zondag 14 november

• Spanje 1 – 0 Zweden
    Drie andere toernooien kwalificeerden zich voor het WK 2022 dankzij de 1-0 overwinning van Spanje op Zweden. Jaffe, Sergio Busquets en Jordi Alba speelden in de basisopstelling met Luis Enrique die de leiding nam en zich automatisch kwalificeerde voor Groep B dankzij een laat doelpunt van Alvaro Morata. Het was een speciale avond voor middenvelder Busquets, want hij evenaarde Xavi Hernandez’s totaal van 133 wedstrijden voor Spanje.
  • Armenië 1-4 Duitsland
    Marc ter Stegen stond in de basisopstelling toen de ploeg van Hansi Flick de WK-kwalificatiewedstrijden afsloot met een overwinning weg van huis in Armenië, nadat ze vorige maand al hun plaats in Qatar hadden geboekt.

zaterdag 13 november

• Frankrijk 8-0 Kazachstan
    Grote overwinning 8-0 in het voordeel van Frankrijk Tegen Kazachstan bevestigt dat ze in 2022 naar Qatar gaan om hun wereldtitel te verdedigen. Clemens Lenglet Hij kwam in de laatste tien minuten als invaller voor Lucas Hernandez.
  • Montenegro 2 – 2 Holland
    De Holland Een 2-0 voorsprong op Montenegro, beide goals werden gescoord door Memphis, de eerste uit een strafschop en de tweede na 54 minuten. Dat zijn 11 doelpunten voor de speler van Barcelona, ​​waarmee hij bovenaan de topscorerslijst in de UEFA-regio staat. frankie Ook hij werd in de eerste 78 minuten vervangen door Gravenbrich toen het leek alsof de Nederlanders atletisch op weg waren naar de kwalificatie. Maar late doelpunten van Lewandowski en Zahavi zorgden ervoor dat Montenegro een verrassende late gelijkmaker wist te pakken. Het resultaat betekent dat Nederland in de finale nog steeds koploper is, twee punten achter Turkije en Noorwegen, en zich zal blijven kwalificeren zolang ze dinsdag een nederlaag tegen de Noren kunnen vermijden.
READ  Evenementdetails, deelnemers en alles wat je moet weten

vrijdag 12 november

• Oostenrijk 4 – 2 Israël
    De doelpunten van Arnautovic (strafschop), Schaub (2) en Sabitzer deden het beter dan Israël, al was het voor de ploeg van Yosef Demir te laat om nog een plaats in de finale veilig te stellen. Ze kunnen zich nog kwalificeren via de play-offs. De middenvelder van Barcelona was een ongebruikte invaller in deze wedstrijd.
  • Uruguay 0-1 Argentinië
    Door een derde opeenvolgende nederlaag in de kwalificatie zakte Uruguay naar de zesde plaats, zij het op punten gelijk aan Chili op de vierde plaats. ik wil Het was een ongebruikte vervanger.

donderdag 11 november

• Griekenland 0-1 Spanje

droog Hij speelde de eerste 65 minuten van de wedstrijd voordat hij werd vervangen sergio van de bank. Een strafschop van Sarabia in de eerste helft was voldoende om de overwinning veilig te stellen. Jordi Alba het verscheen niet.

• Duitsland 9-0 Liechtenstein

Minnows Liechtenstein werd geraakt in deze no-nonsense play-off met twee Duitse spelers en een special goal double van de overkant. Ter Stegen het verscheen niet.

• Brazilië 1-0 Colombia
    Philip Coutinho Hij speelde tot nu toe geen rol in de wedstrijd waarin Brazilië zich kwalificeerde voor de finale in Qatar volgend jaar, met 34 van de mogelijke 36.