Een rondreis door Mexicanen in het buitenland – A State of Mind FMF

Hier is je wekelijkse samenvatting van de prestaties van Mexicaanse spelers in andere delen van het continent / in het buitenland:

Hector Herrera: VS – MLS – Houston Dynamo

Speel de volledige wedstrijd in Houston vs Colorado. Dit gelijkspel plaatst Dynamo op de voorlaatste plaats met alleen het doelsaldo dat hen scheidt van het team op de laatste plaats.

Julian Araujo: VS – MLS – Los Angeles Galaxy

Hij speelde de volledige 90 minuten van de wedstrijd in een 3-3 gelijkspel tegen Seattle Sounders. Dit gelijkspel duwde LA Galaxy naar de laatste plaats waar elk punt telt, aangezien de zevende en elfde plaats slechts twee punten van elkaar gescheiden zijn.

Chicharito: VS – MLS – LA Galaxy

Hij scoorde in de 10e minuut van de wedstrijd en hielp LA Galaxy op een vroege voorsprong. En hij verloor in de tweede helft, want het gastteam bleef gelijkspel tegen Seattle na een 2-0 voorsprong in de eerste helft.

Carlos Villa: VS – MLS – LAFC

Hij begon op de bank, maar werd in de 64e minuut gewisseld. LAFC verloor de wedstrijd tegen San Jose 2-1, maar dat weerhield de ploeg er niet van om in 25 wedstrijden een beslissend punt te beslissen.

David Ochoa: VS – MLS – DC United

Na zijn debuut vorige week werd Ochoa vervangen door teamgenoot Rafael Romo. United verloor met 6-0 van hem Philadelphia Wat hen een maand geleden ook nog een gênant verlies bezorgde. In juli was de stand 7-0.

Andrés Guardado: Spanje – La Liga – Real Betis

READ  Disney Plus: leer alles over Streamer

Hij kan zich nog steeds niet inschrijven en het is nog onbekend wanneer en of hij dat zal doen.

Tecateto: Spanje – La Liga – Sevilla

En vorige week liep hij tijdens de training een blessure op die hem uit het WK hield. Linker kuitbeenbreuk en enkelbandscheur die 4-5 maanden nodig heeft om te herstellen.

Marcelo Flores: Spanje – Tweede Divisie – Real Oviedo

Hij speelde 74 minuten in de 1-0 thuisoverwinning van Real Oviedo.

Daniel Alonso Aceves: Spanje – Segunda Divisie – Real Oviedo

Hij begon en speelde 85 minuten in de thuisoverwinning van Real Oviedo.

Jordan Carrillo: Spanje – Segunda Division – Sporting Gijon / Real Sporting

Hij moet nog verschijnen bij Sporting Gijon. Abelardo Fernandez, coach van het nationale team, legde uit dat Carrillo zich nog niet heeft aangepast aan het Europese voetbal.

Diego Linez: Portugal – La Liga – Braga

Hij was getuige van de wedstrijd in de 24e minuut en assisteerde Braga in hun 5-0 overwinning op Maritimo.

Jezus Alcantara: Portugal – Primeira Liga – Sporting CP B

Hij was niet opgenomen in de spelerslijst in hun wedstrijd tegen Jogo en is nog niet voor het eerst verschenen.

Santiago Jiménez: Nederland (Nederlands) – Eredivisie – Feyenoord

Invaller voor de wedstrijd in de 88e minuut.Vernord won de wedstrijd met 1-0.

Edson lvarez: Nederland (Nederlands) – Eredivisie – Ajax Amsterdam

Hij speelde de volle 90 minuten in de overwinning van Ajax op Sparta Rotterdam.

Eric Gutiérrez: Nederland (Nederlands) – Eredivisie – PSV Eindhoven

Hij speelde 62 minuten in een 2-1 verlies in de tweede etappe Champions League play-offs.

READ  Het Nederlandse vrouwenvoetbal neemt het in de eerste kwalificatiewedstrijd voor het EK op tegen Italië

Raúl Jiménez: Engeland – Premier League – Wolverhampton Wanderers

Hij is weer helemaal terug na een tijdje uit de roulatie te zijn geweest vanwege een blessure. Hij speelde 86 minuten en scoorde een doelpunt in de 2-1 overwinning van Wolverhampton op Preston.

Urbelin Pineda: Griekenland – Super League Griekenland 1 – AEK Athene

Hij speelde 76 minuten in zijn eerste officiële wedstrijd met AEK Athene, waar hij een assist gaf en een doelpunt maakte in een 3-0 overwinning.

Johan Vasquez: Italië – Serie A – Amerikaans Cremonees

Hij bleef de hele wedstrijd op de bank. Cremonese ging verliezen Rome 1-0.

Chucky Lozano: Italië – Serie A – Napels

Was getuige van 78 minuten opwinding in Napoli’s 4-0 overwinning op Monza.

Gerardo Arteaga: België – Belgische League One – KRC Genk

Hij speelde de volle 90 minuten en hielp met 2-1 winnen.

Maria Sánchez: Verenigde Staten van Amerika – NWSLHouston Dash

Hij speelde de volle 90 minuten in Houston’s 3-1 verlies tegen San Diego.

Jimena Lopez: VS – NWSL – OL Reign

Ze kwam als invaller binnen aan het begin van de tweede helft, waar ze een assist zou hebben gegeven bij de 2-1 overwinning van OL Reign op Louisville. Met de overwinning won OL Reign de Women’s Cup.

Diana Ordonez: VS – NWSL – NC Courage

Hij speelde de hele wedstrijd en scoorde twee doelpunten in de 4-0 overwinning van North Carolina. Met deze goals heeft Ordonez nu 10 goals en staat derde op de Gouden Schoen.

Karina Rodríguez: VS – NWSL – Washington Spirit

READ  Wimbledon Ronde van 16 Live Stream (7/4): Hoe online te kijken, tv, tijd

De Washington Spirit zal pas op zaterdag 27 augustus weer operationeel zijn.

Maricarmen Reyes: VS – NCAA – universiteit van Californië

Hij scoorde het winnende doelpunt in de seizoensopener tegen Iowa. UCLA speelt weer op donderdag 25 augustus.

Kentie Robles: Spanje – Eerste Klasse – Real Madrid

Hij begon en speelde 73 minuten toen hij tegenover Real Madrid stond Manchester In de eerste ronde van de kwalificatie voor de Europese Champions League. Hun volgende tegenstander is nog niet bekend gemaakt.

Emily Alvarado: Frankrijk – Dames Divisie 1 (D1) – Stade Reims