De Verenigde Staten zijn bereid te betalen voor breedband als basisdienst; + Meer opmerkelijk nieuws

De mijne ziet er zo uit:

Netflix: $ 17,99
Hulu: $ 11,99
Amazon: $ 10 (inclusief alle Amazon Prime-dingen voor $ 120 per jaar)
Ontdek +: $ 4,99
Peacock Premium Plus (geen advertenties): $ 9,99
HBO Max: “Gratis” met AT&T Internet (Gigabit Fiber).
VPN: $ 2,99 (voor toegang tot UK BBC iPlayer, ITV Hub, Australian Channel 7, Channel 10, Nederland NLZiet/NPO en Canadian CBC)
——
Totaal: $ 57,95

Ik heb me voor 1 maand ($ 35) op Sling TV geabonneerd voor de Olympische Spelen, maar zal het opzeggen zodra de Olympische Spelen voorbij zijn.

“Discovery+” en “Peacock Premium” zijn willekeurige shuffle-services, met andere woorden, ik kan Peacock een tijdje opzeggen en Paramount+ (voorheen CBS All Access) of Disney+ een tijdje opzeggen.

Kortom, mijn maandelijkse factuur voor het bekijken van tv-entertainment ligt tussen $ 50 en $ 60. Toen ik in 2014 DirecTV voor $ 110 factureerde, had ik $ 50 begroot en zelfs na 7 jaar waren de prijzen gestegen, maar niet met gekke bedragen zoals kabel-tv, dus ik kan met vertrouwen mijn budget voor 2014 herzien van $ 50 naar $ 60. Volgens inflatieberekeningen is $ 50 in 2014 ongeveer $ 58 vandaag, als we de reële inflatiecijfers van de afgelopen 7 jaar gebruiken. En naast NICKEL is dat precies hoeveel ik op dit moment uitgeef aan tv-entertainment.

Met deze zes streamingdiensten en alles waartoe ik toegang heb met een VPN in andere landen (ik gebruik een MiniPC voor degenen naast de Roky 4 Ultra), verdrink ik in inhoud om naar te kijken, en zoals hierboven vermeld, soms ik annuleer er twee en vervang ze door diensten die nu een weergave hebben die ik wil bekijken.

READ  Beroemde Indiase persoonlijkheden die aspiranten waren van UPSC

(Tip: aangezien Netflix USA de meeste VPN’s heeft geblokkeerd, kan hetzelfde niet gezegd worden voor Netflix in veel EU-landen. Netflixen uit bijvoorbeeld Nederland, Noorwegen, Zweden, Finland en Denemarken verkopen niet te veel in hun eigen taal, maar gebruiken ondertitels, en kan worden uitgeschakeld Deze ondertitels. Shows, die mogelijk zijn overgebracht van Amerikaanse Netflix, zijn mogelijk nog steeds beschikbaar op Netflixes wereldwijd.)

Voor de goede orde: mijn vrouw en ik zijn geen “must-watch” mensen. We kunnen nu gemakkelijk een populaire serie op tv zien, over een jaar of zelfs over twee jaar, wanneer we verder gaan om ernaar te kijken. Dus als er iets op Disney+ komt, en we kijken nog steeds iets op Peacock….. Ontspan, kijk dat af, zeg dan Peacock op, meld je aan voor Disney+ en kijk naar de serie die we hierna willen zien.

Ik realiseer me nu dat dit niet ieders favoriete manier is om naar inhoud te kijken, dus het bovenstaande is mogelijk niet voor iedereen van toepassing. Sommige mensen vinden het leuk om de tv aan te zetten en ‘iets’ te doen en dan te beslissen of het tijd is om naar de volgende zender te gaan… Ik kijk liever naar mijn lijst met programma’s en kies er een uit om naar te kijken wanneer ik er zin in heb – zij . Ik houd meestal een kleine schriftelijke lijst bij van programma’s die ik wil kijken of ergens in de buurt van de tv zou moeten kijken, en dit maakt het gemakkelijk om snel te kiezen wat ik wil. Meestal kijken we een hele serie en gaan dan door naar een andere serie. Soms kijken we er 2 of 3 tegelijk, en de stemming van de nacht bepaalt waar we op drukken.

READ  Netflix USA Show in Nederland in 4 stappen

Ook moet worden opgemerkt dat het niet alleen om de kosten gaat. Het gaat ook om de beleving van tv kijken. Er is voornamelijk NUL 4K-content op kabel/satelliet, samen met enkele sportevenementen van tijd tot tijd, en dat is niet eens beschikbaar voor de hele footprint, terwijl Netflix en Amazon veel 4K-content hebben, en zowel Hulu als HBO Max zijn slechts beginnen dit jaar games 4K uit te brengen. En hoewel de meest populaire kabel-tv-series uiteindelijk op een van de populaire streamingdiensten terecht zullen komen, kan hetzelfde niet gezegd worden voor het streamen van originele inhoud. Een serie als “The Handsmaid Tale”, “Stranger Things”, “The Crown” of de aankomende tv-serie “Lord Of The Rings” zal de kabelzender nooit halen.

Ik heb nog een aantal gratis OTA-kanalen, dus ik ben niet geschikt voor noodnieuws. Zolang ik elektriciteit heb en Mount Wilson niet brandt ( Ik krijg alle grote zenders in HD. Vrij. (ABC, NBC, CBS, Fox, Ion, PBS, MyTV, CW, enz, enz…)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *