De Google Assistent zingt een liedje voor je over vaccinatie

Velen van ons zijn verheugd dat COVID-19-vaccins nu overal verkrijgbaar zijn in de Verenigde Staten, en Google Assistant lijkt eraan deel te nemen. Sterker nog, hij heeft er een liedje over om te delen (Aan de overkant Android politie).

Je kunt het nummer zelf beluisteren door de Google Assistent te vragen “het pollenlied te zingen”, maar ik heb het ook opgenomen. Luister.

Oké … waar begin je? Ik zal de muziek wat rekwisieten geven. Ze heeft een flirterig ritme met een soort knapperige strik. Ik noem de synthesizer ook graag ‘smaakvol gebonden’. Ik ontdekte dat de assistent het nummer zal zingen met een mannelijke of een vrouwelijke stem, afhankelijk van je instellingen. het bereik!

Helaas zijn de woorden niet zo geweldig. Als je niet kon luisteren, is hier een voorbeeld:

Om eerlijk te zijn, het onderwerp past niet goed bij het nummer.

Ja, de presentatie helpt de emoji’s niet echt om elke regel te accentueren. Ik kan de boodschap volledig onderschrijven: mijn hoed is voor mensen die hard hebben gewerkt om vaccins te ontwikkelen, en we moeten het allemaal hebben om weer normaal te worden. Maar ik denk niet dat de beste berichtensoftware een digitale assistent is. Ik betwijfel ook of dat overtuigend zou zijn voor mensen die een vaccin niet vertrouwen.

(Wie verlangt er ook naar een terugkeer van de handdruk?)

Ik voel me hier sterk van vier tot vijf.

READ  Apple brengt een handmatige firmware-updater uit voor AirPods

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *