de Bruijne, MacGillivray en Zandbergen SWEP BIG EAST WEKELIJKS MET Hons

Norfolk, Virginia. – Marlon De BruyneEn Cam MacGillivray En Fredrik Zandbergen Het Old Dominion-veldhockeyteam won de BIG EAST Weekly Awards, waarbij De Bruyne werd uitgeroepen tot Aanvallende Speler van de Week, MacGillivray Defensieve Speler van de Week en Zandbergen als eerstejaars van de Week.

De beste aanvallende speler uit het Grotere Oosten
Marlon De Bruyne, Old Dominion, So., F (Den Bosch, Nederland)

Old Dominion eerstejaars aanvaller Marlon De Bruyne Hij scoorde in totaal vier doelpunten in een week van 2-0 toen de nr. 21 Kings de BIG EAST-tegenstander Quinnipiac met 7-0 versloeg en nr. 11 Virginia met 2-1 versloeg. De Bruyne scoorde in de tweede helft een hattrick tegen de Bobcats, de eerste grote overwinning van Monrash van het seizoen. Ze maakte acht schoten, waarvan zes op doel. In de wedstrijd om de 11e plaats in Virginia gaf De Bruyne in de 50e minuut een assist om de stand op 1-1 te brengen. Al na 1:43 scoorde De Bruyne het winnende doelpunt op de weg in Charlottesville. De Bruyne leidt de Kings naast punten (15) ook in doelpunten (7).

Verdedigende weekspeler uit het Grotere Oosten
Cam MacGillivray, Old Dominion, RS-Sr., GK (Calgary, Canada)

Old Dominion-doelman Cam MacGillivray Hij ging 2-0 in de nr. 21 Kings-kooi, met een conferentieoverwinning en een overwinning op nr. 11 Virginia op de weg. McGillivray redde drie reddingen op vijf tegengestelde schoten in een felle overwinning op competitierivaal Quinnipiac op vrijdag. Zondag tegen de Cavaliers kreeg McGillivray in totaal 12 schoten te verwerken, maakte vijf reddingen en stond slechts één doelpunt toe. Old Dominion versloeg Virginia met 2-1, 7-0 van Quinnipiac. MacGillivray heeft 33 stops voor het seizoen met 1.36 goals-to-gemiddelde.

READ  Nederland staat klaar om de COVID-19-regels te versoepelen als de ziekenhuisopname verder daalt

Student van de week in het Grote Oosten
Fredrik Zandbergen, Old Dominion, Fr., M (Tilburg, Nederland)

Junior middenvelder Fredrik Zandbergen Ze scoorde dit weekend de eerste twee doelpunten van haar jonge collegiale carrière, beide in een 7-0 overwinning voor de 21e geplaatste Old Dominion tegen Quinnipiac. Zandbergen scoorde het enige doelpunt in de eerste helft tegen de Bobcats en bezorgde ODU een vroege 1-0 voorsprong. En in de 43e minuut sloeg ze opnieuw toe en bezorgde Monrash een 3-0 voorsprong. Haar score kwam in slechts twee pogingen, vanaf de bank. Zandbergen speelde ook de belangrijkste minuten voor de 11e reekshoofd, Virginia, waarbij Old Dominion met 2-1 won.

De Kings hebben nu zes van hun laatste zeven wedstrijden gewonnen. Old Dominion komt vrijdag weer in het spel, wanneer ODU om 15.00 uur naar Villanova reist.