Dank aan de Nederlandse gemeenschap

Beste Nederlandse gemeenschap,

Als ik mijn jaar als directeur hier op Nederland Middle-Senior High School afrond, heb ik veel mooie herinneringen die ik de rest van mijn leven zal koesteren. Deze kleine schoolomgeving stelde me in staat om tradities te ervaren die niet konden worden gerepliceerd in grote scholen, zoals de Homecoming Parade door de stad begin oktober met de verandering van bladeren en Nederland Ski Day in maart! We hadden onze eerste thuiskomstdans 2 jaar geleden en ik zag de studenten dansen alsof er geen morgen zou zijn!

De winter kwam met een sterke stijging van het aantal COVID-gevallen en ik zag hoe het personeel van Nederland voor elkaar zorgde en lessen volgde als we te weinig subs hadden, of vaak hadden we geen subs. De medewerkers mobiliseerden zich en deden hun best om de focus op het onderwijs van onze studenten te houden.

Ik zag de studenten sporten met de aanwezige ouders en fans! Ik heb naar veel muziekuitvoeringen van onze afdeling schone kunsten geluisterd en ook genoten van een van de beste muziekuitvoeringen in de lente die ik ooit heb gezien. mannen en poppen. Het geweldige talent in zo’n kleine school is echt inspirerend!

Eindelijk heb ik zo’n hechte gemeenschap mogen ervaren die deze school met passie en oprechtheid ondersteunt. Jullie steun en begeleiding gedurende dit jaar waren op zijn zachtst gezegd warm.

Zoals ik mijn klas van 2022 vertelde, werden de twee moeilijkste dingen in het leven voor de eerste keer “hallo” en voor de laatste keer “tot ziens” gezegd. Het was bijna een jaar geleden dat ik voor het eerst “hallo” zei tegen deze mooie Nederlandse gemeenschap, en het was bijna tijd om “vaarwel” te zeggen. Ik heb echter niet het gevoel dat dit afscheid de laatste keer zal zijn, aangezien ik er zeker van ben dat mijn vrouw en enkele leden van mijn familie af en toe door de vallei naar Nederland zullen trekken om te genieten van alles wat deze prachtige stad te bieden heeft!

READ  Nederland moet EDC een kans geven voor Labri om het luchthavenproject voort te zetten

Dit was een geweldig jaar en ik ben echt vereerd om je directeur hier op Nederland Middle-Senior High School te zijn! Ik kan je niet genoeg bedanken voor al je vriendelijkheid voor deze “flat flat!” Deze school en gemeenschap zullen voor altijd in mijn hart zijn!

heel erg bedankt allemaal!

Met veel dank en respect,
Mark Sibley
zeer trotse manager
Nederland Junior High School

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *