Cleveland State herenbasketbal sluit het reguliere seizoen af ​​bij de Milwaukee Athletics

De Vikingen versloegen Canisius en behaalden hun eerste overwinning onder Coach Robinson
Cleveland State behaalde zijn eerste overwinning van het seizoen 2022-23 met een zwaar gevecht, met een overwinning van 58-57 overuren op Canisius afgelopen woensdag. Cleveland State begon snel en sprong in de eerste helft uit naar een voorsprong met dubbele cijfers, maar moest in de tweede helft een golf van Canisius weerstaan. De Golden Griffins vochten terug en brachten de wedstrijd uiteindelijk gelijk op 53, waardoor het naar verlenging ging. Cleveland State scoorde als eerste in de verlenging en hield vast aan de overwinning. Vier van de vijf Vikings-starters zijn geëindigd met dubbele cijfers, aangevoerd door Tristan Enarona die eindigde met een dubbel van 15 punten en 10 rebounds. De overwinning was de eerste overwinning van hoofdcoach Daniel Robinson in zijn carrière.

Inaruna is heet
De transfer van spits Tristan Enarona was de laatste tijd de vonk voor de Vikingen in het offensief. Junior uit Nederland staat momenteel op de 11e plaats in de Horizon League met een score van 14,9 ppg. Enaruna heeft in 17 opeenvolgende wedstrijden in dubbele cijfers gescoord en heeft tot nu toe vier dubbele cijfers gescoord. Inarona scoort gemiddeld 17 punten per wedstrijd in de conferentie, achtste in de competitie.

PARKER is benoemd tot #HLMBB ALL-ACADEMIC TEAM
Deshaun Parker is gekozen in het Horizon League Men’s Basketball Honourable Mention All-Academic Team, zo maakte de competitie donderdag bekend. Parker is een van de acht spelers die de erkenning krijgt. De aanvrager heeft een 3.64 GPA in een hoofdvak Communicatiewetenschap. Parker is een tweevoudig Dean’s List honoree en werd ook genoemd op de President’s List. Dit najaar werd hij genoemd op de Horizon League Academic Honour Roll.

READ  Een Duitse commissie steunt de teruggave van een Kandinsky-schilderij van de Bank of Bavaria aan de joodse erfgenamen

VERZENDING GROOT
De wedstrijd van afgelopen zondag was de laatste thuiswedstrijd van de reguliere competitie voor drie Vikingen: Diant Johnson, Yahill Hill en DeShawn Parker. Cleveland State eerde het trio tijdens een pregame-ceremonie met hun families.

Williams maakte van de gelegenheid gebruik
Ty Williams was de sleutel tot het vroege reguliere seizoenssucces van de Vikingen. Williams boekte een seizoen hoge 23 punten en 10 rebounds in een overwinning op Detroit Mercy. Williams scoort gemiddeld 10 punten per wedstrijd en scoorde dit seizoen tot dusver 16 keer in dubbele cijfers, waaronder drie van zijn laatste zes wedstrijden. Hij nam zijn tweede double-double op met 13 punten en 13 rebounds tijdens het seizoen tegen Milwaukee.

Het belicht de zaak
Drew Lauder was een actieve speler voor Cleveland State en speelde zich een weg naar de basisopstelling. Loader zou drie van de vijf wedstrijden spelen waarin hij in dubbele cijfers scoorde, waaronder een seizoen hoge 16 punten in een overwinning op Oakland. Hij heeft in zes van zijn laatste zeven wedstrijden in dubbele cijfers gescoord, waaronder een hoogste seizoen van 21 in de eerste wedstrijd met Green Bay.

de volgende
Cleveland State bereidt zich voor op het Barbasol Horizon League Championship. De Vikings zijn gebonden aan een bye voor de kwartfinales en ontvangen op donderdag 2 maart een nog nader te bepalen tegenstander in het Wallstein Center.