Casper Ruud treft Riley Opelka in halve finale Genève

Krediet: Geoff Burke-USA TODAY Sports

De Noorse titelverdediger Kasper Ruud won punten op 90 procent van zijn eerste opslag op weg naar een 6-4, 7-6 (3) overwinning op de Australische Tanase Kokinakis op donderdag in de kwartfinales van het Jonnet Geneva Open in Zwitserland.

Dit was de allereerste wedstrijd tussen tweede reekshoofd Ruud en Kokinakis. Rudd streeft naar zijn zevende overwinning op het gravel in zijn carrière, meest recentelijk een overwinning op het dak in Buenos Aires in februari.

De volgende in de halve finale van Rudd is Riley Opelka, die de Nederlander Talon Grexburger met 6-4, 3-6 en 6-3 versloeg in één uur en 33 minuten.

Hij ging ook door naar de halve finale van de Fransman Richard Gasquet, die slechts 87 minuten nodig had om de Poolse Kamil Majsherzak met 6-2, 6-4 te verslaan.

Gasquet treft in de andere halve finale de Portugees Joao Sousa. Souza versloeg Ilya Ivachka uit Wit-Rusland met 7-5, 7-5 en zal in 2019 deelnemen aan zijn eerste halve finale op gravel sinds Gstaad, Zwitserland.

open leon

Eerste geplaatste Cameron Norrie was niet op zijn best, maar worstelde opnieuw om de nummer 7 geplaatste Sebastian Baez van Argentinië met 6-4, 4-6, 7-5 te verslaan en voor de derde keer door te gaan naar de halve finales in Lyon, Frankrijk. .

Nouri had een 5-3 voorsprong en twee matchpunten, maar Baez redde voor matchpunten om de derde set naar 5-4 te brengen en brak Nouri vervolgens met 5-5. Nouri had moeite om Bayes te breken in de volgende wedstrijd en serveerde toen voor de overwinning.

READ  Op welk kanaal kan Super Bowl 2021 live kijken?

In de halve finale neemt hij het op tegen Holger Ron uit Denemarken, die de Fransman Manuel Gennard met 3-6, 6-3, 6-4 versloeg om zijn tweede halve finale van dit seizoen te bereiken.

In andere wedstrijden versloeg de Slovaak Alex Mulkan de Argentijn Federico Correa met 6-3 6-2 en bereikte zo zijn tweede halve finale dit seizoen. Hij neemt het op tegen de Australische vierde reekshoofd Alex de Minaur, die opschoof nadat de Japanner Yusuke Watanuki aan het begin van de tweede set van de wedstrijd met een rugprobleem stopte.