Bulldogs, Fort Bend Marshall spelen tot diep in de nacht na lange regenvertraging – Port Arthur News

Bulldog, Fort Bend Marshall speelt tot diep in de nacht na een lange regenvertraging

Geplaatst om 23:33 donderdag 13 oktober 2022

Stormachtig weer vertraagde de regenval met ongeveer twee en een half uur in Missouri City toen de Nederlandse Bulldogs donderdagavond Fort Bend Marshall overnamen.

Ondanks dat de wedstrijd om 21:20 uur werd afgetrapt, kozen beide teams ervoor om de wedstrijd te spelen die eindigde in een 24-0 overwinning voor Fort Bend Marshall, die meedeed aan de nummer 2 geplaatste wedstrijd van de staat.

Buffalo (6-1, 4-0 in Zone 9-5A Divisie II) klom vroeg op het bord toen ze Nederland onderschepten in de eerste game van de wedstrijd en zakte terug naar een 7-0 voorsprong.

De Bulldogs (1-6, 1-3) konden niets meer doen aan hun volgende balbezit en gaven de bal terug aan Marshall, die een velddoelpunt schopte.

Nederland kon enkele grote fouten niet verzilveren. Vlak voor rust miste Marshall een trap en namen de Bulldogs de controle over de 15-yard lijn. Nederland keerde echter terug en miste het velddoelpunt.

Ondanks het incident greep de verdediging van de Bulldogs Marshall met een bank, die opnieuw faalde toen een lage slag de punter dwong zijn knie op te nemen. Maar Nederland kon de fout niet omzetten in punten. De twee teams gingen de eerste helft in met een score van 10-0 in het voordeel van Marshall.

Nederland leidde in de openingsronde van de tweede helft en Buffalo scoorde in de volgende om de stand op 17-0 te brengen. De selectie van nog zes Bulldogs zorgde voor het laatste kwartier voor 24-0.

READ  QB Rene Cunningham, Nederland Fellows passen zich aan Nieuwe rollen in Brawl Win Memorial - Port Arthur News

Geen van beide teams scoorde in het vierde kwart.

Volgende week ontvangt Nederland Galina Park in het Bulldog Stadium.