Barcelona last van zwakte Memphis Depay, blessure Frenkie de Jong

Het Barcelona-duo Frenkie de Jong en Memphis Depay verliet het Nederlandse kamp nadat ze geblesseerd uitkwamen in de Nations League-overwinning van donderdag op Polen.

Barcelona het echtpaar Memphis Depay En de Frenkie de Jong Beiden zijn naar huis gestuurd van Holland Het team na blessures bij Oranje’s Nations League-overwinning op Polen.

Louis van Gal Depay en De Jong werden geselecteerd op de eerste XI van hun reis naar Warschau in League A Groep 4, waar ze doelpunten maakten Cody Jackbo En de Stephen Bergwijn Nederland won met 2-0.

Van Gaal kreeg echter midden in de week maar liefst drie nieuwe blessureproblemen als middenvelder TUNE COMPINERS Vijf minuten later liep hij een hersenschudding op.

Vervolgens werd De Jong in de eerste helft teruggetrokken en na zeven minuten in de tweede helft werd Depay gewisseld Vincent Janssen.

De Nederlandse voetbalbond heeft nu bekend gemaakt dat De Jong en Depay maandag niet spelen in hun laatste Nations League-duel tegen België.

© Reuters

“Theon Kompminers verliet vanmiddag het trainingskamp na terugkeer uit Warschau. De middenvelder kwam helaas in de openingsfase direct in de openingsfase in aanvaring met een tegenstander en liep daardoor een hersenschudding op”, staat in een verklaring te lezen.

“Ook voor Memphis zit het trainingskamp erop, die aan het begin van de tweede helft moest worden vervangen door een kuitblessure. Ook Frenkie de Jong, die na rust in het duel met Polen niet meer op het veld kwam, is naar huis terugkeren. Hij heeft ook problemen. in zijn dij.”

Brian Proby En de Ryan Gravenburg Ze zijn bij afwezigheid van Depay en de Jong opgeroepen voor het eerste elftal, terwijl de mannen van Van Gaal hun plaats in de Nations League-finale proberen veilig te stellen.

READ  High School Spring Sports - Lexington versloeg Dutch Fork met 13-1 in de 5-5A Zone-wedstrijd.

Oranje heeft 13 punten uit vijf wedstrijden om de top van het klassement te bereiken – drie punten achter nummer twee België – wat betekent dat een gelijkspel genoeg zou zijn voor Van Gaal’s ploeg om door te gaan naar de finale.

Het is op dit moment niet duidelijk hoe ernstig de blessures van De Jong en Depay zijn, maar het duo kwam naar voren als twijfels over de terugkeer van Barcelona voor het eerst tegen Mallorca in La Liga op 1 oktober.

Barcelona-coach Xavi op 13 augustus 2022© Reuters

La Blaugrana bleef in de beginfase van het seizoen relatief blessurevrij en noch Depay noch De Jong waren tot nu toe vaste basisspelers in het seizoen 2022-23.

De laatste begon slechts vier van de acht wedstrijden van zijn team in alle competities, terwijl Depay aan slechts drie deelnam, maar maakte zijn eerste wedstrijd tegen Elche op 17 september.

28 jaar oud genezingIk vertrouwde hem het tweede doelpunt van Barcelona toe in de 3-0 overwinning en hij was blij om zijn kans met beide handen te grijpen en de pers te vertellen: “Ik ben blij om te scoren.

“Als ik kansen krijg, probeer ik bij te dragen aan het team. Ik weet wat ik kan geven en dat laat ik op de training zien. Ik ben blij dat ik vandaag de kans krijg. Ik speel dit seizoen niet veel, maar ik blijf werk op dezelfde manier.

“Ik heb meer wedstrijden nodig om mijn best te doen voor het team. Ik weet dat ik de capaciteiten heb. Ik ben blij om nu naar het nationale team te gaan en dan terug te komen met de wens om prijzen te winnen bij deze club.”

READ  U zult het niet even eens zijn met de Amerikaanse regels voor de export van China

Barcelona staat tweede in de La Liga-ranglijst en zou kort bovenaan de ranglijst kunnen staan ​​door Mallorca op 1 oktober te verslaan, voordat Real Madrid 24 uur later de huidige leider Osasuna ontvangt.

ID: 495280: 1false2false3false: QQ:: Van db-desktop: LenBod: collect6099: