Anand Mahendra reageert op Twitter op een foto van een vrouw die een stalen beer vasthoudt in New York City

Stalen nietjesdozen of tiffin dozen zijn een integraal onderdeel van de Indiase levensstijl. Maar hetzelfde ontdekken in de drukke straten van New York is vrij ongebruikelijk. Industrieel Anand Mahindra deelde in een van zijn recente berichten een afbeelding die je misschien zal verbazen.

Op de foto is een vrouw te zien die op straat loopt met haar kantoortas aan de ene kant en een stalen beer aan de andere. Daarnaast schreef Mahindra New York, Central Park. Dabba Wali – Een verwijzing naar Mumbai’s unieke bedrijfsmodel Dabbawalas, het lunchbezorgsysteem.

De post verzamelde meer dan 17.000 likes en 400 reacties. Hetzelfde is ook meer dan 700 keer geretweet.

In reactie op de post deelden velen hoe ze hun lunch in zulke dabs droegen.

Een foto van zijn blik tiffin posten, schrijft iemand, ik denk dat ik een oudere broer heb voor die teddybeer (met een extra rij?

Een andere vrouw, gevestigd in Nederland, deelt voor altijd liefde voor stalen dabba’s. Niet echt omdat ik ouder ben. Ik heb dit een paar weken geleden in Nederland gekocht, ik vertelde het aan mijn moeder en ze lachte, er is genoeg in huis.

Een andere volger voegde eraan toe dat West lijkt te zijn ontwaakt voor de deugden van staal. Ik zweer bij de generatie van mijn ouders.

Mis geen enkel verhaal! Blijf verbonden en geïnformeerd met Mint. Download nu onze app!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *