Absoluut correcte lijst met redenen waarom ik vandaag niet kan sporten

Oponthoud

Lichamelijke activiteit is belangrijker dan ooit tijdens de COVID-19-pandemie. Onvoldoende lichaamsbeweging is een wereldwijd gezondheidsprobleem en wordt zelf ook wel een pandemie genoemd. – Brits medisch tijdschrift

De nummer één reden waarom ik besloot om vandaag niet te sporten? Het is de verkeerde dag. Dinsdag is verschrikkelijk. Woensdag is erger. Laten we donderdag vergeten. Oh, en september werkt ook echt niet voor mij.

seconden dichtbij? Het is erg vroeg op de dag. Ik bedoel, ik werd pas zeven uur geleden wakker. Je moet je circadiane ritme respecteren. Waarom zou je anders de moeite nemen om een ​​biologische klok te kopen?

Bovendien heb ik drie weken geleden gesport. Dat moet als momentum worden beschouwd. In ieder geval waarschuwen alle experts om het niet te overdrijven. Daarom doe ik het. Als u dit niet doet, voorkomt u onvermijdelijk overdrijving.

Als ik vandaag sport, moet ik ook douchen. Hiervoor is veel water nodig. Ik probeer hier gewoon heel duurzaam te zijn, mensen!

Het zal me ook helpen om in de stemming te zijn om te sporten. Helaas heb ik nooit zin om te sporten. Maar je wist het nooit. Inspiratie kan nu elk moment exploderen.

Het starten van een trainingsroutine kan ervoor zorgen dat u zich uitgeput voelt. Hier leest u hoe u aan de slag kunt gaan.

Trouwens, ik krijg eigenlijk veel van wat je occasionele lichaamsbeweging noemt, het soort dat zich opbouwt door normale dagelijkse activiteit. Ik flos sterk. Ik doe vlinderkrullen met een vork tijdens het eten. Het doet er allemaal toe.

READ  Wetenschappers hebben drie nieuwe bacteriestammen ontdekt aan boord van het internationale ruimtestation ISS

Ik heb ook veel te doen vandaag. Ik betwijfel ten zeerste dat alle e-mails in mijn ongewenste bestand zichzelf zullen verwijderen. En iemand zou YouTube-video’s moeten bekijken van kinderen die plezier hebben met de puppy’s, en omgekeerd.

En ik heb nu te veel honger om mijn quads op te blazen. Alle voedingsdeskundigen waarschuwen dat je geen gehurkte hond moet doen terwijl je naar Nutella verlangt. Of ook als het vol is. Of – mijn persoonlijk beleid – op elk moment tussen maaltijden of snacks. Als u onnodige beweging achterwege laat, vergemakkelijkt dit het verteringsproces.

Wat als ik mijn fitnessroutine begin en het uiteindelijk onderbreek? Er komen altijd dingen. De draaioefening zorgt ervoor dat niets het kan onderbreken. Ooit.

Als ik alleen in de sportschool thuishoorde, zou ik meer gemotiveerd zijn om te sporten.

Of als ik een dure personal trainer had die in ondoordringbare taal tegen me schreeuwde.

Of zelfs gewoon een trainingsvriend die niet in ondoordringbare taal tegen me schreeuwde.

Of als gymshorts mij beter staan. Of ik kan tintelingen in mijn lichaam voorkomen op plaatsen waarvan ik niet eens wist dat ik ze had. Of ik had de juiste app om mijn statistieken tot op de komma bij te houden. Of mijn haar bleef op zijn plaats terwijl mijn lichaam zweette van de bejaarden. Of de luchtvochtigheid zakt. Of ik wist in de eerste plaats hoe ik elke vorm van oefening moest doen. Of ik kan vrijwel direct precies de resultaten krijgen die ik voor mezelf voor ogen heb. Of ik kan realistische verwachtingen koesteren over de kansen om de volgende Mr. Olympia te worden.

READ  Alles in het universum is gedoemd te verdampen - Hawking's stralingstheorie is niet beperkt tot zwarte gaten

Zeer korte trainingen kunnen verrassend effectief zijn

Als al deze factoren samenkwamen, zou dat, mijn vrienden, de spelregels veranderen. De langverwachte nieuwe ik – gebeiteld, gebeeldhouwd, gescheurd, gescheurd en tot het uiterste getild – zal eindelijk in mijn spiegel verschijnen.

Vraag ik echt te veel? Ik bedoel, iedereen raakt wel eens uit vorm.

Het is waarschijnlijk gewoon mijn leeftijd, ook al ben ik nog onder de 100.

Gewoon uitgaan om al deze redenen is vermoeiend. Ik kan beter gaan liggen om op adem te komen.

Bob Brody, adviseur en essayist, auteur van de memoires Playing With Strangers: A Family Guy (Reluctantly) Coming of Age.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *