Aankondiging van Hololive-streams van de zesde generatie van de HoloX Secret Society

bedekken, bedekken Hololive 6th Gen-leden, het onderwerp van hun groep en uitzenddata zijn voor het eerst onthuld. De laatste groep van vijf live streaming-operators zal bekend staan ​​als Secret Society holoX. Het bestaat uit La + Darknesss, Takane Lui, Hakui Koyori, Sakamata Chloe en Kazama Iroha. Tussen 26-30 november 2021 vinden de eerste streams per persoon plaats. Dan is er op 30 november 2021 een eerste stream met alle vijf leden.

Ten eerste is dit de officiële kunst die alle vijf leden van de Secret Society holoX laat zien. In het midden staat La + Darknesss. Zij is de leider van de groep. Takane Lui in de linkerbovenhoek. Ze is in wezen de tweede in bevel en chief executive officer. Kazama Iroha wordt rechtsboven weergegeven en dient als bodyguard van de groep. Hakui Koyori staat linksonder. Het behandelt onderzoek en ontwikkeling. Sakamata Chloe rechtsonder. Ze is gecategoriseerd als ‘Getraind’ en ‘Bewezen’.

Aankondiging van Hololive-streams van de zesde generatie van de HoloX Secret Society

Er is ook een officiële PV met enkele aanbevolen muziek van vijf van hen.

Hier is de officiële aankondiging van hun Twitter-accounts.

Wat betreft de eerste tijdlijn, hier is wanneer elk van de vijf Hololive 6e generatie Vtubers debuteert.

  • 26 november 2021 04:00 PT / 07:00 ET / 13:00 CET / 21:00 JST: nee + donker
  • 27 november 2021 04:00 PT / 07:00 ET / 13:00 CET / 21:00 JST: Takan Lowe
  • 28 november 2021 04:00 PT / 07:00 ET / 13:00 CET / 21:00 JST: Hakui Koyori
  • 29 november 2021 04:00 PT / 07:00 ET / 13:00 CET / 21:00 JST: Nierresultaten
  • 30 november 2021 04:00 PT / 07:00 ET / 13:00 CET / 21:00 JST: Kazama Iroha

De eerste streamgroep Op 30 november 2021 om 05.00 uur PT / 08.00 uur ET / 14.00 uur CET / 22.00 uur JST.

Hololive’s zesde generatie Secret Society holoX-optredens beginnen op 26 november 2021 om 4AM PT / 7AM ET / 1PM CET / 9PM JST met La + Darknesss. De andere groep die debuteerde in 2021 was Hololive En. Council.

READ  6 alternatieven voor Google Foto's: prijzen, opslag en alle andere details

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *