Hoe de wedstrijd Tottenham vs Arsenal op tv te bekijken

Tottenham en Arsenal trappen hun voetbalweekend voor vrouwen in 2021 af met de Noord-Londense derby van de WSL, een wedstrijd die entertainment belooft, gezien de manier waarop beide teams het seizoen zijn begonnen.

Arsenal heeft een perfect record tot nu toe en leidt de WSL nadat ze zes van hun zes spelers hebben gewonnen om het seizoen te beginnen. De enige wedstrijd die ze in 2021/22 in welke competitie dan ook verloren, was vorige maand tegen Champions League-houders Barcelona, ​​terwijl ze geen enkel nationaal doelpunt hebben tegen gekregen sinds Chelsea in het weekend twee doelpunten tegen hen maakte.

Maar dit Tottenham-team is beter dan wat we van hen zagen. Ze begonnen het seizoen met vier WSL-overwinningen, wat al een keer minder is dan wat ze in het hele seizoen 2020/21 hebben bereikt. WSL’s record en hoogste puntenscore aller tijden rust op de kaarten als ze het volhouden.

Hier is alles wat je moet weten over de derby van dit weekend in Noord-Londen…

Wat is de vertrektijd? Zaterdag 13 november, 13:30 (GMT)
Waar wordt het gespeeld? cel
Tv kanaal? BBC One / BBC iPlayer (VK), FA-speler (internationaal)
Hoogtepunten? BBC Damesvoetbalshow (VK), vrouwelijke voetballer (VK en internationaal)
Regel? Amy Fern

Rehan Skinner

Tottenham-baas Reahan Skinner heeft dit seizoen geen vast systeem gebruikt / Visionhaus / GettyImages

Tottenham-manager Rehan Skinner heeft dit seizoen elk van de drie heen en weer systemen gebruikt en zal moeten beslissen welk formaat bij deze wedstrijd past nadat hij de vorige keer in hun 1-1 gelijkspel met Manchester United de vorige keer had gekozen.

Spurs-ploegen wisselen vaak van spel naar spel, waardoor spelers alert blijven, dus verwacht ten minste een of twee wijzigingen van vorige week.

Vivian Midema

Vivianne Miedema start na rust op WSL afgelopen weekend / Catherine Ivill / GettyImages

Vivian Miedema heeft de laatste tijd wat broodnodige rust gekregen na het missen van de wedstrijd Nederland-Wit-Rusland en de laatste wedstrijd van Arsenal tegen West Ham. Je speelde midden in de week 90 minuten in de Champions League en zou hier ook terug moeten keren naar de lokale stadions.

Beth Meade was slechts een invaller tegen Cog in Europa, maar zal naar verwachting terugkeren als een start. Jennifer Beattie zou op zijn minst terug op de bank moeten zitten na een recente aanval van ziekte, maar USWNT-ster Tobin Heath blijft twijfelen over een kuitaandoening.

Tottenham: korbella. bier, bartrip, zadorsky; Simon, Clementaron, Percival, Obujago, Neville; Graham Williams

Arsenaal: Zinsberger. Maritz, Woben-Moy, Williamson, McCabe; Manoom, Little, Iwabuchi; Parijs, Medima, Med

Arsenal heeft elke Noord-Londense derby ooit gewonnen in de WSL

Arsenal heeft elke derby in Noord-Londen gewonnen die aanwezig was op WSL/Katherine Eiffel/GettyImages

Tottenham heeft een lange weg afgelegd sinds het met 6-0 verloor van Arsenal in een vriendschappelijke wedstrijd, iets meer dan twee jaar geleden, slechts enkele weken nadat de club volledig professioneel werd. Maar ze proefden nog alles behalve nederlaag in de Noord-Londense derby in de WSL.

Arsenal won met 2-0 voor bijna 40.000 toeschouwers bij Tottenham Hotspur in november 2019, voordat het vorig seizoen met 6-1 met 3-0 won in de World League One van Tottenham. Arsenal won ook met 4-0 en 5-1 in de FA Cup-wedstrijden tussen de twee clubs.

Iets waar Spurs op kan hopen is een 2-2 gelijkspel met Arsenal in de Confederations Cup afgelopen november, de eerste en enige keer dat ze meer dan eens hebben gescoord in een derby in Noord-Londen.

De Spurs hebben dit seizoen op grote schaal een hoekschop overgeslagen, maar kwamen toch als underdog in deze competitie vanwege het onberispelijke niveau van Arsenal.

Het is erg moeilijk om Arsenal hier punten te zien verliezen omdat ze er zo goed uitzagen. Jonas Eidevall heeft nieuwe spelers om terug te keren in het team en de Gunners zullen veel te bieden hebben.

Voorspelling: Tottenham 0-2 Arsenal

voor meer Jimmy Spencer, Volg hem Twitter En Facebook sociale netwerksite!