2022 Patriots League Lacrosse Kwartfinales heren samenvatting (5.3.22)

Bethlehem, Pennsylvania- Lehigh en Loyola Maryland scoorden dinsdagavond twee overwinningen in de lacrosse-kwartfinales van de 2022 Patriot League voor heren om door te gaan naar de halve finales op vrijdag 6 mei.

No. 3 Loyola versloeg No. 6 Bucknell, 11-7, terwijl No. 4 Lehigh versloeg nr. 5 Navy, 14-8.

De gerangschikte Boston University organiseert Lehigh op vrijdag 6 mei om 16.00 uur in Nickerson Stadium in Boston, Massachusetts Leger nr. 2 West Point Greyhounds speelt om 19.00 uur. . Dave Ryan en Evan Washburn staan ​​stand-by voor alle drie de wedstrijden.

Klik hier voor meer informatie over het Lacrossekampioenschap voor heren van de Patriots League 2022.

No. 3 Loyola Maryland vs No. 2 Army West Point, 19.00 uur, CBS Sports

2022 Patriots League Championship – zondag 8 mei | Georganiseerd door Boston University #1
Winnaar halve finale 1 Winnaar halve finale 2, Noun, CBS Sports

Op nr. 3 Loyola Maryland Greyhounds (8-7, 6-2 PL) 11, nr. 6 Bucknell Bizon (9-6, 3-5 PL) 7
Resultaat vierkant
Baltimore Vijf Greyhounds scoorden elk twee goals en leidden het team dinsdagmiddag naar een 11-7 overwinning op nummer 6 Bucknell in de kwartfinales van de Patriots League.
* Afgestudeerde student die Kevin Lindley aanvalt, jonge quarterback Evan James, tweede die Davis Lindsay aanvalt, jonge quarterback Adam Poitras, en afgestudeerde student quarterback Dan Wigley leidt de gebalanceerde aanval van Loyola Maryland en verzamelde 10 goals. Afgestudeerde aanval Aidan Olmsted voegde een doelpunt toe in de overwinning.
*Loyola faceoff-speler Billy Savio sloeg 14-uit-22 in de “X” terwijl hij het team leidde met 10 gronden. Topverdediger Cam Wiers maakte zes grondballen af ​​en twee keerden ondersteboven.
* Doelman Sam Schaeffer, een afgestudeerde student, redde 13 ballen voor Loyola, waarvan zeven in de tweede helft.
* Greyhounds hield het team van Bison meer dan 21 minuten zonder doelpunten in het derde en vierde kwart om de overwinning te bezegelen.
Bucknell’s junior aanvaller Conor Davis en rookie aanvaller Jack Feda scoorden de eerste twee doelpunten van de wedstrijd om Bison een vroege 2-0 voorsprong te bezorgen.
* Vijf andere Bison-spelers scoorden één doelpunt, waaronder topaanvaller Alston Taree, nieuwe middenvelder Cam Dolan, Nederlandse tweedejaars aanval Furlong, opvallende specialist Nick Crovato en opkomende middenvelder Danny Striano.
Crovato, Striano en de jonge verdediger Andrew Stanzel voerden het team aan met elk drie grondballen.
* Rich O’Halloran redde 9 keer op doel voor Bucknell in meer dan 28 minuten. Jack Van Slick verzamelde zeven reddingen in ongeveer 32 minuten.
.een samenvatting: Bucknell | Loyola

READ  We zullen er nooit spijt van hebben dat we voor Barcelona getekend hebben en we zullen de zaken omdraaien, verzekert Memphis Depay

Op nr. 4 Lehigh Mountain Hawks (8-6, 5-3 PL) 14, nr. 5 Marine Corps (9-6, 5-3 PL) 8
Betlehem, Pennsylvania.Een prestatie van acht punten van Lehigh’s enorme offensief Tommy Schilling leidde dinsdagavond tot een 4-bij-8-punts overwinning van Lehigh op de nr. 5 marine.
* Schilling scoorde vier doelpunten en vier assists nadat hij had bijgedragen aan drie van de eerste vier goals van de Mountain Hawks om 4-0 te springen.
* Junior aanvallende Christian Moll, tweedejaars aanvallende Scott Cole, junior aanvallende Justin Tiernan en senior aanvallende Cole Kurst scoorde tweemaal in de overwinning. Big Offensive Matt Marker en tweedejaars aanval Quinn Armstrong voegden een doelpunt toe.
* Mike Seiselberger, hoofdontmoetingsspecialist, won 15 van de 23 trekkingen en verzamelde 10 terreinen.
* Doelman James Spence, een afgestudeerde student aan Lehigh, wist het doelpunt 13 keer te redden voor 0,650 reddingen.
* De verdediging van Mountain Hawks slaagde erin het doel van de marine te bereiken met elk één doelpunt in het eerste en derde kwart.
* Rookie offshore-middenvelder Patrick Skalniak scoorde één doelpunt en zorgde voor assists, terwijl tweede middenvelder Max Hewitt en nieuwe aanvaller Henry Tulker één doelpunt maakten en assists gaven.
*Nick Barry, Senior Showdown Specialist, ging 7 voor 10 in de “X” en voegde zes terreinen toe.
Junior Marine-doelman Pat Ryan sloot de wedstrijd af met 14 passes.
een samenvatting: Lehigh | Marine