Netflix heeft veel lof gekregen voor een grappige meme die de spot drijft met het documentairemoment van David en Victoria Beckham toen ze aankondigden dat ze “naar huis zouden komen” na de overwinning van het Engelse EK op het EK.

TV-streamingdienst Netflix heeft lof gekregen voor een grappige meme nadat Engeland woensdagavond in Duitsland de halve finale van het EK tegen Nederland won.

De streamingdienst verwees naar een berucht moment uit de BECKHAM-documentaire waarin Victoria en David een grappige ruzie hadden over haar opvoeding in de hogere klasse.

Op dat moment probeerde Victoria, 50, te zeggen dat ze tot de “arbeidersklasse” behoorde, voordat David, 49, er snel op wees dat haar vader haar vroeger in een Rolls Royce naar school bracht.

Netflix veranderde hun beroemde chatlijn in “Hij komt naar huis” na de overwinning van de Three Lions, omdat ze grapten dat ze Engeland niet konden steunen vanwege neutraliteitsregels.

Het account in het Verenigd Koninkrijk en Ierland reageerde op de post: “Het leven van een ambtenaar #NEDENG”, terwijl ze grapjes maakten over het feit dat ze hun vreugde over het winnen moesten onderdrukken.

Netflix heeft lof ontvangen voor een grappige meme na de overwinning van Engeland in de halve finale van het EK tegen Nederland in Duitsland woensdagavond
De streamingdienst verwees naar een berucht moment uit hun documentaire BECKHAM, waar Victoria en David een grappige ruzie hadden over haar opvoeding in de hogere klasse

Tijdens de wedstrijd raakten de Engelse fans in paniek nadat invaller Ollie Watkins het winnende doelpunt scoorde voor de Three Lions, slechts enkele seconden voordat de verlenging eindigde.

Ole scoorde in de 90e minuut een verbluffend doelpunt in de linkerbenedenhoek en leidde de mannen van Gareth Southgate volgende zondag naar de finale tegen Spanje in Berlijn.

De spits verving aanvoerder Harry Kane, die eerder in de eerste helft uit een strafschop gelijk had gemaakt voor Engeland, nadat Xavi Simons al na zeven minuten het winnende doelpunt scoorde.

Tijdens de wedstrijd zag men voetbalfan Adele opgewonden tegen de weerbarstige Engelse fans schreeuwen en tegen hen zeggen: “Zwijg!” Voordat Kane de strafschop nam.

READ  Netflix-kijkers zijn opgetogen over de onlangs toegevoegde misdaadthriller The Golden Hour, waarvan al een tweede seizoen in de maak is

De 36-jarige zanger reisde naar Dortmund in Duitsland om het team tegen Nederland te zien spelen in hun epische 2-1 overwinning, en was in volle geest van de wedstrijd.

Een grappige videoclip die op Twitter circuleerde, toonde het spannende moment voordat Kane de bal op doel schoot nadat de controversiële strafschop was toegekend.

Terwijl enkele opgewonden fans achter haar aan het schreeuwen waren, draaide ze zich snel om en vroeg hen om te kalmeren.

Hoewel ze nu een glamoureuze levensstijl in LA leidt, weg van haar Tottenham Hotspur-nummers en zich vaak mengt met al haar beroemde vrienden, kwam haar Londense accent op dit moment echt tot uiting.

Op dat moment probeerde Victoria, 50, te zeggen dat ze tot de “arbeidersklasse” behoorde, voordat David, 49, er snel op wees dat haar vader haar in een Rolls Royce naar school bracht.

Fans reageerden snel op het grappige moment en zeiden: “Shatab!” Oh, we houden echt van Adele hier.

“Ik hou van haar, ze is zo eerlijk!”, “Ze was hier zo echt”, “Dit is creatief”, “Laat de koningin genieten van het spel!”

Adele sloot zich aan bij de 33-jarige Ed Sheeran om Engeland vanaf de tribune in de halve finale van het EK naar de overwinning te juichen.

Adele zag er voor aanvang van de wedstrijd nerveus uit terwijl ze haar steun betuigde aan het team.

De zangeres vouwde zenuwachtig haar handen samen voor de aftrap, terwijl ze haar look simpel hield met een zwarte blazer en een wit overhemd.

Hoewel ze haar gebruikelijke glamoureuze uiterlijk behield, zag ze er gefocust uit, met een volledig gezicht vol make-up voor het sportevenement, terwijl haar blonde haar eruitzag alsof het pas gedroogd was.

Ze was niet de enige die de wedstrijd bijwoonde, want Ed werd ook in het publiek gezien in een rood Engeland-shirt, voorafgaand aan de verbluffende overwinning van het team.

READ  Mogelijke formaties, voorspellingen, tactieken, teamnieuws en belangrijke statistieken
De spits verving aanvoerder Harry Kane, die eerder voor Engeland gelijk had gemaakt met een strafschop in de eerste helft, maar het briljante doelpunt van Xavi Simons werd al na zeven minuten tenietgedaan.
Netflix veranderde de woorden van de beroemde woordenwisseling in “Hij komt naar huis” na de overwinning van de Three Lions, omdat ze grapten dat ze Engeland niet konden steunen vanwege neutraliteitsregels.