Nederland vs. Frankrijk: Hoe te kijken, uitzending Euro 2024 op TSN

De grootmachten botsen als Nederland vrijdag tijdens het EK 2024 tegen Frankrijk speelt in een strijd om de eerste plaats in Groep C.

Kijk Nederland vs. Frankrijk live om 15:00 uur ET/12:00 uur PT op TSN1/3/4, de TSN-app en TSN.ca.

Nederland boekte een 2-1 overwinning op Polen, waarbij spits Futa Weghorst in de 81e minuut van de bank kwam en twee minuten later het winnende doelpunt scoorde.

De Nederlanders namen deel aan het toernooi als het nummer 7 gerangschikte team in het FIFA-klassement met sterke ambities in het toernooi.

Hun geschiedenis op de Europese kampioenschappen omvat vier bronzen medailles (1976, 92, 00 en 04) en één kampioenschap in 1988.

Het team leed een hartverscheurende nederlaag na strafschoppen tegen de uiteindelijke kampioen Argentinië in de kwartfinales van het WK 2022, nadat Weghorst twee late doelpunten scoorde om extra tijd af te dwingen.

Frankrijk won de openingswedstrijd van het toernooi van Oostenrijk met 1-0, waarbij het enige doelpunt werd gescoord door de Oostenrijkse verdediger Max Wupper in de 38e minuut.

De Fransen proberen zich te kwalificeren voor het toernooi van dit jaar nadat ze als tweede zijn geëindigd tegen Argentinië in een klassieke finale van het WK 2022.

De Franse ster Kylian Mbappe mist mogelijk de wedstrijd tegen Nederland nadat hij een gebroken neus opliep tijdens de openingswedstrijd van het team tegen Oostenrijk.

Zo kunt u Euro 2024: Nederland versus Frankrijk bekijken

U kunt Nederland vs. Frankrijk, evenals elke Euro 2024-wedstrijd, live bekijken op TSN, TSN.ca en de TSN-app.

wanneer: Vrijdag 21 juni

Starttijd vóór de wedstrijd: 14.00 uur ET / 11.00 uur PT